torstai 17. toukokuuta 2012

Tervetuloa mukaan!

Jälleen uusi leivontablogi! Eroaako tämä niistä muista mitenkään? Ehkä ei, mutta ei kai sillä niin väliä. :) Tässä blogissa leivotaan omista ideoista, muualta lainatuista resepteistä ja ajan saatossa onnistuneiksi muovautuneista viritelmistä. Kakkuja, leivoksia ja suklaaherkkuja nyt ainakin, mutta myös suolaisia viritelmiä. Leivontaa lastenjuhlia, illanistujaisia ja synttäreitä varten ja arjen harmautta vastaan. Täydellisesti onnistuneesta macaron-leivoksesta haaveillaan myös ja sitä taivalta varmasti näkyy täällä blogissakin.

Leivonnaiset tekevät arjestakin juhlan, joskin myös aiheuttavat toisinaan harmaita hiuksia, stressiä ja valmisteluita yötä myöten. Tuttua varmaan monelle! ;)

Kommentit ovat aina kivoja, myös sähköpostia saa lähettää osoitteeseen makeaamurmelintaydelta@hotmail.com

Ja koska olen reilusti huonompi tässä blogihommassa kuin mitä leivonnassa, blogissa voi olla virheitä ja niistä saa mieluusti ilmoittaa. Blogipohjaakin yritän saada vähän mukavamman näköiseksi jossain kohtaa. :)

Tervetuloa mukaan tutut ja tuntemattomat!

5 kommenttia:

 1. Neuvotko myös täällä miten jauheliha ruskistetaan kevyesti ;D täytyypä lukea sun vinkkejä silloin tällöin vaikka kaulinta, esiliinaa tai edes kulhoa en omistakaan.

  VastaaPoista
 2. :D :D mä lupaan ottaa tämänkin asian esille!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa bloggailemaan! Aina sitä mahtuu mukaan uusia innokkaita leipureita. Jokainen tuo kuitenkin sen oman luovuutensa leipomuksiinsa ja sitä on aina mukava seurata. Leipomisiin :D T:Ebe Mansikkamäestä

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Sun sivusto on kyllä sellainen aarreaitta, että taidan siellä vierailla usein ja josko se luovuuskin sitä kautta tarttuisi! :D

  VastaaPoista
 5. Hei rouva ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä meille sähköpostia suoraan WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua parantamaan pitkän ja lyhyen aikavälin taloudellisia tavoitteitasi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla.

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!