torstai 17. toukokuuta 2012

Tervetuloa mukaan!

Jälleen uusi leivontablogi! Eroaako tämä niistä muista mitenkään? Ehkä ei, mutta ei kai sillä niin väliä. :) Tässä blogissa leivotaan omista ideoista, muualta lainatuista resepteistä ja ajan saatossa onnistuneiksi muovautuneista viritelmistä. Kakkuja, leivoksia ja suklaaherkkuja nyt ainakin, mutta myös suolaisia viritelmiä. Leivontaa lastenjuhlia, illanistujaisia ja synttäreitä varten ja arjen harmautta vastaan. Täydellisesti onnistuneesta macaron-leivoksesta haaveillaan myös ja sitä taivalta varmasti näkyy täällä blogissakin.

Leivonnaiset tekevät arjestakin juhlan, joskin myös aiheuttavat toisinaan harmaita hiuksia, stressiä ja valmisteluita yötä myöten. Tuttua varmaan monelle! ;)

Kommentit ovat aina kivoja, myös sähköpostia saa lähettää osoitteeseen makeaamurmelintaydelta@hotmail.com

Ja koska olen reilusti huonompi tässä blogihommassa kuin mitä leivonnassa, blogissa voi olla virheitä ja niistä saa mieluusti ilmoittaa. Blogipohjaakin yritän saada vähän mukavamman näköiseksi jossain kohtaa. :)

Tervetuloa mukaan tutut ja tuntemattomat!

4 kommenttia:

 1. Neuvotko myös täällä miten jauheliha ruskistetaan kevyesti ;D täytyypä lukea sun vinkkejä silloin tällöin vaikka kaulinta, esiliinaa tai edes kulhoa en omistakaan.

  VastaaPoista
 2. :D :D mä lupaan ottaa tämänkin asian esille!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa bloggailemaan! Aina sitä mahtuu mukaan uusia innokkaita leipureita. Jokainen tuo kuitenkin sen oman luovuutensa leipomuksiinsa ja sitä on aina mukava seurata. Leipomisiin :D T:Ebe Mansikkamäestä

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Sun sivusto on kyllä sellainen aarreaitta, että taidan siellä vierailla usein ja josko se luovuuskin sitä kautta tarttuisi! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!