keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Arvonta!


 
 
Vaikka blogissa onkin vielä asiat vaiheessa ja kuvat kadoksissa, laitetaan nyt silti pystyyn arvonta.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Voit esittää mielipiteitä uudesta blogipohjasta, parannus- tai kehitysehdotuksia tai muuten vain jättää jotakin kommenttia. Kaikenlaiset viestit ovat tervetulleita! Jos et halua jättää sähköpostiosoitettasi, niin jätä edes  nimimerkki, niin huutelen sitten täällä voittajaa heti arvonnan jälkeen. Jos en kuitenkaan kuule voittajasta kahden vuorokauden kuluessa, niin arvon uuden voittajan.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Ullan unelman verkkokauppaan. Kaupasta saa myös pienimuotoisesti esimerkiksi sisustustavaraa, joten mikään superleipuri ei tarvitse olla lahjakorttia käyttääkseen. :)
 
Arvonta tapahtuu 17.4., joten pidä blogia silmällä tuon jälkeen. Voit myös liittyä facebookissa tykkääjien joukkoon, niin pysyt kärryillä vieläkin paremmin. ;)
 
Arvonnan mahdollistaa Casinotoplists

29 kommenttia:

  1. Ihan mahtava blogi - Suuri kiitos! "Makeaa murmelin täydeltä" toimii nykyään minun leivontakirjanani. Suuri plussa hyvistä kuvista - ihan tulee vesi kielelle niitä katsellessa.

    - Onkiniemen hiivapeukku Lammi

    VastaaPoista
  2. Pirteä ja valoisa blogi! :) Hyvää kevättä sinne suuntaan!

    aistitasolla (at) gmail.com

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi, jossa kuvat ovat aina niin herkullisen näköisiä ja onnistuneita! Ohjeet ovat selkeitä ja blogin ulkoasu on kaunis ja sopivan yksinkertainen:)

    suffeli92@windowslive.com

    VastaaPoista
  4. Vakilukija minäkin olen. Kommentointi vaan aina jää ja jää... Kivalta vaikuttaa ja ohjeesi ovat hyviä :)
    Marle

    VastaaPoista
  5. Upea blogi täynnä herkullisia leivonnaisia =) Tykkään!!

    VastaaPoista
  6. Olen itse enemmän ruuanlaittaja kuin leipoja, joten tarvitse aina välillä leivontatueksi tällaisia makeita blogeja. Vaaleanpunaiset pallurat sopivat tänne niin ihanasti! ;)

    mannisto.maija@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Ihana blogi ja herkulliset kuvat! :)

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Ihana blogi tosiaan! Täältä on ollut helppo käydä valitsemassa mm juhliin sekä makeat että suolaiset tarjottavat. Vaikkakin itse toteutus ei ihan pärjää sinulle...;)

    VastaaPoista
  9. Seuraan blogia tiheästi. Pidän erityisesti suolaisista ja raikkaista herkuista. Kinkkukrustadit on tullut kokeiltua, nam! Kaipaan reseptejä helpoista ja nopsista tarjottavista :)

    VastaaPoista
  10. Löysin tänne vasta ja tykkään kovasti. Jään seuraamaan ehdottomasti.

    VastaaPoista
  11. Ihanan raikas ja keväinen, uusi ulkoasu! Blogissasi reseptit on selkeästi lajiteltu eri kategorioihin, mikä on iso plussa. Jatka samaan malliin!

    - mars.ipa@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Blogisi on mulla kirjanmerkeissä. Piti oikein osoiteriville vilkaista, että mihinkäs mä oikein päädyin, mutta ihan oikea paikka on :-). Seuraavaksi jäin kuolaamaan macaron-kuvaa, ne kun on mulla vielä "tartu vaan härkää sarvista" -leivontalistalla. Toivottavasti kadonneet kuvat löytävät paikalleen!

    VastaaPoista
  13. Minä vasta löysin blogisi ja koukkuun jäin. Ihania reseptejä sinulla. Ja Ullan verkkokauppa. Siellä upeita kuolattavia tavaroita, jotakin olen ostanutkin.
    Osallistun arvontaan.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Blogisi on minulle ihan uusi tuttavuus. Houkuttelevan kaunis banneri-kuva sai minut jäämään sivuillesi. Onnea uudelle blogillesi! Toivottavasti kadonneet kuvatkin löytyvät!

    Tällä kommentilla mukana arvonnassa. Ihana palkinto...jokaisen leipurin unelma!

    VastaaPoista
  15. Uusi blogipohja näyttää oikein hyvältä, se on yksinkertainen, mutta oikein keväinen, raikas ja toimiva :) Ja tietysti otsakekuvan herkut... Nams! Blogissasi on todella ihania reseptejä ja niistä moni onkin leivontalistallani. Etenkin suolaisten leivonnaisten reseptejä olisi kiva saada lisää :)

    Nemppu (meripihkassa@suomi24.fi)

    VastaaPoista
  16. Ihana, herkullinen blogi. Jatkan seuraamista. Uusi ulkoasu on entistä houkuttelevampi. Oikein onnistunut ja kaunis. Hivelee esteettistä silmää :) marianne@lydman.fi

    VastaaPoista
  17. Uusi ulkoasu on tosi hyvä ja erityisesti tykkään kuvista! Syk

    VastaaPoista
  18. Ihania uusia ideoita olen saanut sivuiltasi! Yksi suurimmista suosikeista on se ihana passion-valkosuklaakakku, nam!
    Onnea uuden blogin ulkoasun johdosta :)

    VastaaPoista
  19. Kivoja reseptejä, menevät kokeiluun :)

    VastaaPoista
  20. Kiitos aivan ihanasta blogista, muutamia ohjeita on tullut kokeiltuakin.. :) mieluummin hitaampi postaustahti ja loistava taso myös jatkossa kuin tiheitä postauksia huonommalla tasolla.

    VastaaPoista
  21. Ihana,kaunis ja Makoisa blogi. Kaikki reseptit joita olen koittanut,ovat onnistuneet hienosti. Herkullisia reseptejä!Raikasta kevättä ;-)

    VastaaPoista
  22. Oi, blogisi kuuluu suosikkeihini! Täältä löytyy aina houkuttelevia reseptejä ja ihania kuvia. Lisää vaan vinkkejä :)

    VastaaPoista
  23. Herkullinen blogi. :)
    elina.niinimaki(a)gmail.com

    VastaaPoista
  24. Olen blogissasi uudempi lukija, joten tässä vielä totutellaan. Minun silmiini tämä pohja on kiva.

    hakusanarakkaus@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Ihana blogi sinulla. Mielestäni hempeät värit sopivat tyyliisi, vaaleanpunainen, sininen tai liila. Ei tarvitse muuttaa välttämättä mitään. :) Mukavaa kevään alkua!

    classique_@suomi24.fi

    VastaaPoista
  26. Aina on ollut selkeä ja hyvä blogi!Paljon on tullut kokeiltua ohjeita.

    pikkeliini@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Blogisi on mulle vasta aivan uusi tuttavuus, mutta erittäin mieluinen, liitin heti sen omalle blogilistalle! Ja mahtava ja tarpeellinen olisi palkintokin :)
    annu.liina78@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Tykkään blogin ulkoasusta, raikas ja ilmava. Toivottavasti kuvat löytyvät!

    eevanpostit@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Ihanan makea blogi!

    juulia_94@luukku.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!