sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Jalkapallokakku

jalkapallopaita

pelaajakakku

 
Meinaa olla niin kiirettä ettei ehdi tännekään päivittää uusia leipomuksia! Kamera on kyllä täynnä kuvia ja paperilappuset reseptejä, mutta pihahommat ja muut puuhat ovat tehokkaasti vähentäneet tätä ruutuaikaa. Ihanaa kun tulee kesä!
 
Tässä kuitenkin helatorstain syntymäpäiväkakku. Toiveissa oli jalkapallohenkinen kakku pojalle, joka fanittaa Espanjaa. Tällaiseen sitten päädyin. Olen hirveän huono suunnittelemaan kakkua etukäteen, joten lopputulos muovautuu tekemisen ohessa. Ja jos nyt rehellisiä ollaan, niin tuo päädyssä oleva, pekonilta näyttävä lippuviritelmä johtuu ihan siitä, että massa repesi sen verran rumasti ja se oli pakko paikata ;)
 
Kakussa on tavallinen sokerikakkupohja ja täytteenä mansikkaa, kermavaahtoa, mansikka-raparperirahkaa sekä tummasuklaarouhetta. Tuota rahkaa kokeilin ensimmäistä kertaa, sopii hyvin kakkuun, mutta pelkältään on aika kelmeän väristä.
 
Oli muuten uskomattoman vaikeaa tuo jalkapallon tekeminen! Otin kuvahausta mallin avuksi, ei muuten olisi onnistunut mitenkään. Eipä nuo nyt edelleenkään priimaa ole, mutta tunnistaa silti.
  

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!