tiistai 6. elokuuta 2013

Sirkussynttäritsirkussynttärit

syntymäpäiväkutsu sirkusteemalla


Joku voi muistaa viime vuodelta merirosvosynttärit, tänä vuonna meidän poikien yhteisjuhlia vietettiin sirkusteemalla. Teema päätettiin jo viime vuonna, joten periaattessa valmisteluaikaakin olisi ollut riittämiin. Kummasti sitä silti aina tulee kiire! Jos joku siellä pyörittelee silmiään ja miettii, että jopa on järjestelyjä lasten synttäreitä varten, niin kyllä, myönnän, nämä hommat lähtevät tässä kodissa ihan lapasesta! :D Nautin juhlien suunnittelusta ja järjestämisestä, joten onneksi lapset ovat pieniä vielä pitkään, niin saadaan järjestellä synttäreitä vielä monet vuodet. ;)
 
Kakun ulkonäkö ei sitten ollut ihan halutunlainen, mutta aina se menee niin, että sitä muuta tekemistä on niin paljon, että kakkua ei ehdi koristella siten kuin ajatuksissa oli. Nyt kaiken lisäksi tuo ylempi kakku hieman valutti nestettäkin, joten se yhdistettynä hellepäivään oli vähän turhan jännää seurattavaa.
 
Tarjottavien lista oli seuraavanlainen:
 
Kana-tortillakupit (ohje tulossa)
Lohivoileipäjuna (ohje tulossa)
Hot rodeja, chili wheelsejä, popcornia
 
Sirkuskakku mustikka-vadelmatäytteellä
Kinuski-vadelmajuustokakku (ohje tulossa)
Sitruunamacarons
Marjatartaletit (ohje tulossa)
Keksejä, karkkia
 


Ohjelmaakin toki oli! Tigeristä löytyi juliste, johon sai kiinnittää silmät sidoittuina pellen nenää. Muutenkin sieltä löytyi vaikka mitä: ilmapalloja, sirkusaiheisia mukeja ja lautasia, koristelutavaraa jne. Viirit on itse tehty värillisistä papereista. Punanaamiosta ostettiin myös pellen neniä ihan  käyttöä varten, samoin oli myös liimattavia viiksiä ja sitten tikuissa olevia viiksiä, silmälaseja jne. etenkin kuvia varten. Kasvoväreillä maalattiin halukkaita ja toki lapset saivat myös pienet viemiset mukaansa.
  
 
Ihanaa oli juhlia, mutta ihanaa on myös, että seuraaviin vastaaviin juhliin on vielä pitkä aika ;) Sen verran korvat illalla soivat ja jalkoja särki, että on ihan hyvä pitää pientä taukoa lastenjuhlista. Kiitos vielä kaikille mukana olleille!
 

4 kommenttia:

 1. Jestas, miten ihana tämä sinun blogisi on! Mielettömän paljon hyviä ohjeita. Tulen varmasti vierailemaan täällä usein. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi tästä ihanasta kommentista! Tulee itsellekin hyvä mieli, jos blogin ohjeet ovat mieluisia muillekin :)

   Poista
 2. Ihanat synttärijuhlat ja epäilemättä upeita herkkuja! Mä vähän ehdotin tuota sirkusteemaa meillekin, mutta prinsessajutuilla mennään. Tykkään kanssa touhuta ja järkätä lasten juhlia, tykkäänhän järkätä isompienkin juhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi itsekin kiva päästä järjestelemään prinsessajuhlia, kun meillä taas teemat ovat aika lailla poikamaisempia jatkossa. On toivottu auto- ja legosynttäreitä ainakin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!