keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Yleisöennätyksiä blogissa ja muuta pohdintaa

porkkanakakku
 
Eilen Koko Suomi leipoo -ohjelman aikaan istuin autossa matkalla kotiin valokuvauskurssilta. Olimme Lahdessa kuvaamassa vesiurkuja (valaistuja vesisuihkuja, jotka nousivat ja laskivat), ja kotona olin vasta puoli kymmenen maissa. Autossa matkustaessani katselin puhelimesta Bloggerin etusivua ja hitusen hämmennyin, kun sivun näyttöjä oli kertynyt moninkertainen määrä normaalipäivään verrattuna. En edes heti tajunnut,  mistä moinen kävijäpiikki johtui, kunnes katsoin itse eilisen ohjelman. Mutta on todella hienoa, että niin moni uusi ihminen on tänne blogiin löytänyt ja myös liittänyt itsensä kävijäksi ja tykännyt Facebookissa. Olen vilpittömän iloinen ja otettu teistä jokaisesta!
 
Edelleen blogin pääpaino tulee pysymään samana: haluan tarjota mahdollisimman hyviä reseptejä, jotka toimisivat keittiössä kuin keittiössä ja myös vähemmällä leivontakokemuksella. En ehkä ole kaikista luovin tai teknisesti säntillisin kotileipuri, mutta yritän paikata näitä puutteita hyvillä makuyhdistelmillä ja onnistumisen kokemuksilla, myös siellä lukijoiden kotikeittiöissä. Ja ei, en aio laittaa tänne sitä telkkarissa nähtyä viinirypälekeikauskakun reseptiä, sillä sitä häpesin jo ennen sen leipomista. :D
 
siirappipiparit
 
Vaikka jouluun on vielä tovi aikaa ja monelle edes joulusta puhuminen tässä vaiheessa vuotta voi ylittää ärsytyskynnyksen, voin silti luvata, että tässä blogissa joulu tulee näkymään, tuoksumaan ja maistumaan jo viikkoja ennen itse aattoa. Vihjaan jo nyt, että luvassa on myös arvontapuuhastelua todella ihanin palkinnoin ja ehkäpä, jos aikataulut sallivat, myös blogin joulukalenteri päivittäisellä uudella postauksella. Siispä kysynkin teiltä, että millaisia reseptejä toivoisitte joulun alla täällä nähtävän? Paljon suunnitelmia on jo, mutta uudet ajatukset olisivat myös varsin tervetulleita!
 
P.s. Viimeinen päivä äänestää Alpron reseptikisassa on huomenna, ja nyt tämä blogi on kakkossijalla. Jos reseptini Hasselpähkinämisu tuntuu mieluiselta, käy ihmeessä antamassa äänesi, niin katsotaan, voiko tällainen pienikin blogi viedä voiton! Äänestää voit joko tästä linkistä tai sivupalkin kuvasta. Äänestäneiden kesken arvotaan Nikonin järjestelmäkamera ja lahjakortteja.
 
Ja tulipa mieleen vielä toinenkin juttu, jossa voit käyttää ääntäsi. Inspiration Blog Awards -äänestyksessä on mukana myös tämä blogi, joten tätä tai muita mieleisiäsi blogeja voit äänestää täällä. Palkintoina näytti olevan lippupaketteja Blog Awards blogijuhlaan.  

15 kommenttia:

  1. Joku aika sitten löysin blogisi. Tää oli kiva löytö :)
    -l-

    VastaaPoista
  2. Äänestetty on ja näytit olevan kirkkaassa johdossa :)

    Joulua odottelen jo kovasti. Jos jotain saa toivoa, niin toivoisin perinteisiä joulun makuja uudessa muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä miten käy, kiitos äänestäsi. :)

      Laitetaan toiveesi listalle, enköhän jotakin tuollaista tule keksimään. :)

      Poista
  3. Tämä blogi on aivan mahtava, sormet syyhyten odotan hetkeä jolloin pääsen leipomaan ihania reseptejäsi...kunhan vaan osaisin valkata aluksi jonkun...Toivoisin joulun makuja erilaisten kakkujen muodossa sekä makeita pikku tarjottavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Molempia varmasti näkyy joulun alla, etenkin noita makeita pieniä herkkuja!

      Poista
  4. Blogi on mahtava! Ihastelin jo monia reseptejä,ja aion testailla niitä myös (: Toivoisin erilaisten jouluisten juustokakkujen (mielummin hyydytettävien) ja muiden makeiden leivonnaisten reseptejä(:
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyykin kehitellä joku ihana juustokakku jouluisilla mauilla. :)

      Poista
  5. Mie törmäsin sun blogiin jo jonkin aikaa sitten ja liityin heti silloin lukijaksi mutta eihän mulla ollut mitään hajua että mie oon viikkokausia nähnyt sut TV:ssä! :) Nyt sitten tällä vkolla Koko Suomi Leipoota katsoessa tuli sellanen "mitäh?!" -hetki :D

    Mun mielestä joulun alla olisi kiva nähdä kaikennäköisiä piparimausteisia pikkukakkuja ja vaikka juomia. Ei välttämättä mitään tuhteja isotöisiä täytekakkuja vaan nopeahkoja ja kevyitä talvisia herkkuja :)

    Ihana tuo joulupipari-muki -kuva :)

    www.ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ei sitä aina voi olla ihan kartalla ;)

      Piparin makua tulee varmasti olemaan myös muussa kuin perinteisessä piparimuodossa, ja yritän myös panostaa noihin nopeisiin herkkuihin, kun joulun alla on muutakin tekemistä kuin pelkkä leipominen. ;) Jos saan joulukalenterin tehtyä, niin yritän kyllä mahdollisimman laajalla skaalalla tuoda jouluun virittäviä reseptejä.

      Poista
  6. Ihana sun blogi:) Mistä oot löytäny nuita lumihiutaleella olevia muotteja? itse olen yrittänyt etsiä, mutta ei ole löytynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuon kuvan pipari ei ole itse tekemäni, mutta olen ostanut lumihiutalemuotteja Ikeasta muutama vuosi sitten. Voi olla, ettei niitä siellä joka vuosi kyllä ole. :( Mutta googlettelin ja löysin tuota vastaavaa muottia esim. Confetista. Ja luulisi joistakin isoista kaupoista löytyvän joulun alla?

      Poista
    2. Ja tuossa oli ihan linkki kyseiseen muottiin, mutta tämä kommenttikenttä ei jostain syystä näytä tuota linkkiä mitenkään eri värisenä tai alleviivaa sitä, joten se on vähän turhan vaikeasti huomattavissa. :)

      Poista
  7. Löysin blogiisi joku aika sitten Kinuskikissan blogin kommenttien kautta ja täytyy sanoa, että olen totaalisen koukussa. Koko Suomi Leipoo -ohjelman ja osittain myös tämän blogin myötä olen innostunut leipomaan useamman kerran viikossa. Kaupasta saatavat herkut ovat kokeneet meidän pienperheessä totaalisen inflaation viime aikoina ja toisaalta itse tehdyissä herkuissa on myös se hyvä puoli, että tietää tasan tarkkaan, mistä ne on tehty. Kiitos siis ihanasta blogista ja herkullisista resepteistä!

    Joulua olisi jälleen kerran tarkoitus viettää isommalla porukalla vanhempieni luona ja jokavuotiseksi perinteeksi onkin muodostunut ns. vastuualueiden jako perheen naisosapuolten kesken. Omalle kohdalleni napsahti taas kerran joulun illallis- ja kahvipöydän makeista herkuista huolehtiminen. Toivoisinkin löytäväni joulun alla jonkun ihanan hyydykekakun ohjeen, vinkvink. Kakussa saisi maistua joulu, mutta kuitenkin raikkaalla tavalla, sillä kaikkihan me tiedämme, ettei liian tuhti tavara meinaa millään upota kinkun, laatikoiden ynnä muiden suolaisten herkkujen jälkeen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tästä ihanasta kommentista! Koko Suomi leipoo on kyllä innostanut monenlaisia ihmisiä leipomaan, ja se kyllä tuntuu mukavalta itsestäkin! Ja nimenomaan, itse leipoen tietää mitä syö, ja toisaalta välttyy myös transrasvoilta, joita teollisessa leivonnassa tupataan käyttää.

      Ja uskallan luvata, että joku jouluinen hyydytettävä kakku tulee täältä löytymään, jonkinlaista suunnitelmaakin alkaa jo olla. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!