maanantai 25. marraskuuta 2013

Pääkallokakku


halloweenkakku

pääkallokoriste

skull cake

merirosvokakku
pirate birthday cake


Pyöreitä vuosia täyttävälle toivottiin pääkallohenkistä kakkua turkoosein koristein. Kakkuja tein kaksi, lähes samanlaisiahan noista tuli. Harmi vaan, kun pääkallon kukkakoriste ei ehtinyt ihan joka kuvaan mukaan.. Täytteethän näissä ovat samat kuin lukuisissa aiemmissa kakuissa, eli takuuvarmat vadelma ja sitruuna. Esimerkiksi TÄMÄ barbiekakku ja TÄMÄ nallekakku olivat samalla täytteellä. Mitä sitä hyvää vaihtamaan. ;) Ei vaan, uusia täytteitä pitäisi kokeilla paljon rohkeammin, mutta näihin vieraalle meneviin kakkuihin on kiva laittaa sellaisia hyväksi todettuja täytteitä, jotka ovat moneen makuun.

Ps. Tällä viikolla alkaa vihdoin joulukuu, ja sitä myöten myös tämän blogin joulukalenteri! Ensi viikolla luvassa siis paljon kivoja reseptejä ja myös jotakin muuta ekstraa, siitä lisää myöhemmin. :)

2 kommenttia:

  1. Harmi ku tipuit leipurikisasta, mutta neljäs sija on tosi mahtava juttu! Aattelin ite kokeilla semmosta joulumarsipaanikakkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Marsipaanikakku kuulostaa hyvältä. :) Tännekin tulee sellainen taivaallisen suklaatryffelikakun ohje, jonka pohja on mantelimassaa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!