sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Tarjottavia uuden vuoden juhlintaan

Toivottavasti joulu sujui mukavasti, mahat on täynnä herkkuja ja pikkuhiljaa voidaan siirtyä kanelista, inkivääristä ja suklaasta muihinkin tarjottaviin. :) Meillä joulu oli rauhallinen, ihana ja pukkikin toi vaikka mitä kivaa. Legojen määrä taisi tässä talossa tuplaantua!

Tänä vuonna meillä vietetään uudenvuodenaattoa miehen pyöreitä vuosia juhlien. Tarkoitus olisi tarjoilla sekä ruokaisampia herkkuja että jotakin hyvää makeaa kakkuakin. Tarjolle ei tule sokerimassapäällysteistä kakkua, vaan jotakin aikuiseen makuun sopivaa, todennäköisestä kahviin liittyvää. Synttärisankari saa päättää maun, minä toteutan parhaani mukaan.

P.s. Instagramista löytyykin sitten enemmän kuvia, laitan sinne myös sellaisia kuvia jotka eivät blogiin tietään löydä. Instagramista löytyy kuvat myös ennen kuin ehdin varsinaista postausta tekemään. :) Liity seuraajaksi!

Tässä vähän vinkkejä tarjottaviksi aattoillan juhlintaan! Ohjeet löytyvät blogista jo vanhastaan, mutta osalle ne voivat olla myös uusia.

Aluksi ihana, ihana ohje tiramisulle. Voi (ja pitääkin) tehdä edellisenä päivänä valmiiksi, niin tarjoiluhetkenä ei tarvitse kuin nostaa kakku pöytään.

alkoholiton tiramisu

Suolaiseksi tarjottavaksi sopivat mitä parhaiten hodarit, itse tehdyllä sämpylällä tietenkin. Maku on pienen vaivan väärti!

hodarisämpylät itse tehden

Tomaatti-mozzarellaleivät ovat nopeita valmistaa.

pienet suolaiset leivät

Pepperonipiirakka sopii hyvin salaatin kaveriksi.

suolainen piirakka

Vuohenjuustosta pitäviä? Tämä kalenterista löytynyt tomaattinen vuohenjuustopiirakka vie kielen mennessään, ja on helppo valmistaa.

tomaatti-vuohenjuustopiirakka


Joulukalenterista niin ikään löytyneet lihapasteijat sopivat hyvin myös uudenvuoden juhlintaan.

helpot pasteijat

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!