lauantai 17. toukokuuta 2014

Blogi 2 vuotta ja arvonta!


Siitä on tasan kaksi vuotta, kun sain hetken mielijohteesta ajatuksen perustaa blogi. Luin muutaman ohjeen asiasta, ja monessa paikassa neuvottiin, että mikäli haluaa blogata "kunnolla", kannattaa luoda heti oma domain-nimi ja ottaa pohjaksi wordpress. Näin teinkin (ja voi pojat, mihin kaikkeen sitä ihminen pystyy, kun on tahtoa), mutta vuosi sitten wordpressin kanssa säätäminen katkaisi kamelin selän. Jos osaisin koodata yhtään enempää kuin muutaman hassun perusjutun, olisi wordpress antanut varmasti tätä Bloggeria enemmän, mutta kaipaisin tietynlaista helppoutta tähän puuhaan. Siirto tänne Bloggeriin tapahtui noin vuosi sitten, ja sen mukana hävisivät mm. kaikki kuvat. Siirsin sitten jokaisen kuvan manuaalisesti blogiin takaisin, ja muistelen, että silloinkin manasin ratkaisuani jokusen tovin.. Samalla hävisi myös Google-menneisyys ja -menestys, ja vasta nyt, vuoden jälkeen, se on selvästi alkanut palautua. Kaiken tämän sössimisen jälkeen olen nyt varsin tyytyväinen asioiden ja blogin tämän hetkiseen tilaan. Vielä kun vuorokaudessa olisi muutama ylimääräinen tunti aikaa itse bloggaamiseen..

Kiitos teille kaikille lukijoille blogini seuraamisesta ja suuren suuri kiitos etenkin kommentoijille, jotka tekevät tästä bloggaamisesta niin mielekästä.  Tämä kevät on ollut opintojeni puolella melkoista hässäkkää, mutta onneksi parin viikon päästä jo helpottaa! Uusia reseptejä ja kuvia olisi vaikka kuinka, kunhan ehtisin ne tänne tuoda. Jatketaan samoissa merkeissä seuraavatkin vuodet!

Täällä on tällä hetkellä aivan ihanan kesäinen keli, ja mieli on hiljalleen kääntynyt jo kesäfiilikselle. Siihen samaan fiilikseen sopivat nämä ihanat arvontapalkinnotkin. Tällä kertaa arvonnassa on kolme voittajaa. Palkinnot on lahjoittanut Finlayson. 






Palkinto nro 1. Kesäkuu patalaput, -kinnas ja essu




















Palkinto nro 2. Kodinonni patalaput ja -kinnas




Palkinto nro 3. Pipsa froteekeittiöpyyhkeet ja Kubis kauppakassi

Osallistumisohjeet:
Kommentoi tähän postaukseen kertomalla mieluisin kesämuistosi. 
Yhden palkinnon päätän tarinan perusteella, kaksi muuta arvon.

Jätä viestiin mielellään sähköpostiosoitteesi, ellei se löydy esim. google-tilistäsi. Vähintään nimi/nimimerkki tulee jättää.

Osallistumisaika päättyy la 24.5. klo 21. 

Julkaisen voittajat myös blogissa ja blogin facebookissa. Mikäli et ole jättänyt sähköpostiosoitettasi etkä ole minuun yhteydessä ma 26.4. klo 9 mennessä, arvon uuden voittajan. Viime arvonnan jälkeen nimittäin sain metsästää ihmisiä melkoisen kauan, ja nyt toivon saavani voittajien yhteystiedot nopeasti eteenpäin.. ;) 

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Palaan viimeistään ensi viikolla reseptien kera!



Kuvat ja arvontapalkinnot:



55 kommenttia:

  1. Kesä 2010, kunnon inkkarikesä ja paljon aikaa nauttia siitä. Kesä kun kaksi ystävystä vietti aikaa mökkeillen ja rentoutuen, heittäytyen lapsiksi jälleen. Rantakalliolta hyppelyt ja auringonlaskut hiljaisuudessa on lämpimissä muistoissa edelleen.

    -Janski- (jasutuko@hotmail.com)

    VastaaPoista
  2. Parhaita kesämuistojani ovat lapsuuden kesät pohjanmaalla sukulaisten riesana :-) Kissanpentujen ja hevosten hoitoa, heinäpellolla oloa(parasta oli päästä heinäpaalien päälle traktorikyytiin), uimista... ja niin aaketa laaketa... ;-)
    t_i_i_n@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Rakastan aina kesäloman alkua. Viime kesä oli erityinen, takana oli vuosi uudella yläasteella. Monia mutkia oli tullut kevään aikana, ja kesäloman alku tuntui miltei kuin uudelta alulta. En voi unohtaa sitä vapauden fiilistä, kun vihdoin oli rankka opiskelu, stressaaminen ja puurtaminen ohi. :)


    lappalainen67@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Oli parasta vaan hengailla jokirannassa kavereitten kanssa, ajella pisin kylää skoottereilla, tanssia ja laulaa matkakajareitten tahdissa, valvoa aamuun asti ja tietysti nauraa ihan järjettömän paljon! Paras kesä ikinä ja ikävä näitä aikoja <3

    http://jjustbbaking.blogspot.fi/
    tiiaoksanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Tenavana oltiin sisaruksieni kanssa yökylässä enon luona eli äiteen kotitalossa. Tehtiin kaikkea kivaa, uitiin, leivottiin, leikittiin, hoidettiin vasikoita, luettiin aku ankkaa, eno keksi jekkuja. Oli tosi kivaa :)

    Aneku_@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Kesä on parasta aikaa aina, tykkäisin jos ois aina valosaa ja lämpöstä. Harmillisen lyhyt aika täällä Suomessa. Parhaimman kesämuiston sain, kun vietin välivuotta Saksassa, ja koin tosi paljon kaikkea uutta Saksasta, kulttuurista yms. Makumuistoina on jäänyt suosikkeihin mm. Parsat. Jalkapallon MM-kisat sattuivat myös juuri sille kesälle, ja siellä oli mahtavaa kokoontua aina puistoon fanittamaan jalkapallokansan kanssa. Kesän mautkin on parhaita mm. raparperiaika, manssut ja muut marjat. Grillatut kasvikset, vihreys ja juhannus tietenkin. Oih! Muistan myös mummun ja ukin kanssa tehdyt mökkireissut, uintia ja puuhailua ulkona. Viime kesänä minulla oli eka kesälomakin :). Toivottavasti tästä kesästä tulee lämmin! lamerinquecit@gmail.com.

    VastaaPoista
  7. Mieluisin kesämuistoni on heinäkuinen päivä, kun täytin 13 vuotta. Pikkusiskoni oli syntynyt kolme päivää aiemmin ja tuli kotiin sairaalasta äidin kanssa syntymäpäivänäni. Vaikka tuosta tapahtumasta on jo kymmeniä vuosia, muistan todella elävästi, kun tumma- ja kiharahiuksinen pikkusiskoni makasi synttäripöydässäni. Siinä pöydässä oli myös sen kesän ensimmäinen mansikkakakku, tietysti tuoreista mansikoista. Sen valmsitin yhdessä kodinhoitajan kanssa. Lisäksi pöydässä oli 13 tulipunaista, aika matalavartista ruusua maljakossa. Päälläni oli punainen ohut villatakki, jossa oli sininen yläosa. Olin huikean onnellinen ja ylpeä vauvasta ja siitä, että pikkuinen tuli kotiin juuri minun syntymäpäivänäni. Muisto palautuu vieläkin usein mieleeni, varsinkin heinäkuussa.
    Pia Tuoksua talossa -blogista

    VastaaPoista
  8. Olin pienenä tyttönä onkimassa mökillä. Pappa auttoi aina laittamaan madot koukkuun, itse en niihin halunnut kajota. Sain paljon kaloja (=niitä syömäkelvottomia pikkusinttejä) siitä pikkujärvestä. Kerran jätin ongen veneen päälle syömään mennessäni. Hetken päästä kuului ukkosen jylinää ja onki katosi. Veljeni lähtivät veneelle etsimään sitä ja löysivät sen keskeltä järveä. He vetivät sen rantaan. Nostin sen ylös ja siellä oli lahna, suurin kalasaaliini! Kotiin päästyäni otin lahnan käteeni ja juoksin sisälle näyttämään saalista äidilleni. Nostin kalan äitini naaman lähelle. Äitini heräsi päiväuniltaan riemun kiljahduksiini, lahna miltei kiinni naamassaan ;) Siitä selvittyään otettiin vielä kuva kalasta ja minusta ennen kuin päästiin valmistamaan siitä ateriaan. No tulipa tästä nyt tarina, mutta tulipahan muisteltua lapsuuden kesää ja sitä ihanaa ulkona oloa ja onnistumisen riemua :)

    VastaaPoista
  9. Parhaat kesämuistot on mökiltä, ku kummisetä grillaa, on hyvä sää ja puoli sukua grillikatoksessa nauttimassa kesästä ja hyvästä seurasta :) t. Saya sayav@hotmail.fi

    VastaaPoista
  10. Kesänvietosta mummulassa maaseudulla on paljon muistoja, mutta päällimmäisenä on muurinpohjalättyjen paisto rantasaunan pihassa järven rannalla. Irlannissa asuessani olen kovasti kaivannut Suomen kesää ja odotankin innolla mahdollista muuttoa takaisin.
    kau@gmx.com

    VastaaPoista
  11. Muutama vuosi sitten tein vuorotyötä liikenne asemalla. Kesällä ihan parhaita vuoroja olivat ilta/yövuorot: päivän sai nauttia auringosta ja puuhastella kotona ja alkuillasta lähdin töihin. Asiakkaatkin olivat hurjan hyvällä tuulella ja työ oli mukavaa ja sujui jouhevasti. Ikinä en unohda sitä pienen maalaiskaupungin kesäyön tuoksua kun lähdin öisin kotiin. Lintujen konsertti aamun kajossa ja leppoisa pyörämatka kotiin. Monesti keitin jo aamukahvit ja nautin ne ulkona. Sitä en muista, milloin nukuin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta lapsuuskesissä oli kun aurinkoisena päivänä lähdettiin koko perheen voimin isolle selälle saareen koko päiväksi. Siellä oli mahtava laiturimainen kivi, jolta pääsi helposti uimaan ja sukeltelemaan! Joskus tuli kiire lähteä takaisin mökille kun alkoi ukkospilvet nousta ;) karhunen.mari@gmail.com

      Poista
  12. Lapsuuteni paras kesämuisto on pieni retki jonka tein äidin kanssa. Kävelimme kotoamme eväspussin kautta kirjastoon josta lainasimme kukosta kertovan kirjan. Kirjastosta kävelimme vesitorninmäelle jossa söimme eväät ison kiven päällä. Aurinko paistoi ja äiti luki lainaamamme kirjan minulle. Tärkeän hetkestä teki se, että äidilläni ei usein ollut aikaa viettää kanssani tällaisia hetkiä sillä hän teki paljon töitä. vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Paras kesämuisto on vuodelta 2007, lähdin lyhyellä suunnittelulla ja varoitusajalla kaverin kanssa Interreilille. Kolme viikkoa Euroopassa kaverin kanssa sai aikaan meistä todella hyvät ystävät. Mahtavaa ja parasta!
    Nti Papu
    herneetkinrokkaa(at)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  14. Parhaat kesämuistot sijoittuvat lapsuuden juhannuksiin. Mökki, juhannusilta, hyttyset ja puucee, grillaus, herneet ja mansikat. Parhaiten mieleen on jäänyt kuinka juhannuksena järjestettiin hassunhauskat mökkinaapureiden väliset leikkimieliset kisat. Silloin mittelöitiin sulkapallon, tikan heiton tai minigolffin parissa. Niin lapset kuin aikuisetkin osallistuivat ja hauskaa oli. Jotain vastaavaa toivoisin joskus voivani omillekin lapsilleni järjestää. Mukavaa yhdessäoloa tärkeiden aikuisten kanssa, niistä lasten parhaat (kesä)muistot syntyvät.
    -elviira-

    VastaaPoista
  15. Parhaita kesämuistoja ovat terveet kesät. Monet kesät olen viettänyt joko sairaalassa tai muuten vaan neljän seinän sisällä erilaisten kipujen vuoksi, joten jokainen kesä, josta olen saanut nauttia terveenä on ollut ihana! Nautin ihan vain siitä, että saan käydä töissä ja vapaa-aikana viettää aikaa ulkona lukien, nyt kun voin taas nauttia auringosta ja lämmöstä ilman, että heti olen kovin kipeä. Nautitaan siis terveistä päivistä ja ihanasta kesästä! :)

    VastaaPoista
  16. Parhaat kesämuistot sijoittuvat varmasti lapsuuteen ja pihaleikkeihin kavereiden kanssa. Myös huvipuistoreissut olivat mukavia ja muisteltavia. Ihanaa oli myös koulun kevätjuhla, mikä oli lupaus pitkästä lomasta!
    nim. Kesäheinä sähköpostilla miianblogi(At)suomi24.fi

    VastaaPoista
  17. Paras kesämuisto on viime kesältä! Lähdin treffeille miehen kanssa juhannuksen tienoilla ja ne treffit menivät enemmän kuin putkeen! Koko kesä sen jälkeen vietettiin tiiviisti yhdessä ja yhteiselo jatkuu edelleen. Kesä on meidän suhteen parasta aikaa, voi makoilla yhdessä auringossa ja nauttia elämästä. :)
    mmilja@windowslive.com

    VastaaPoista
  18. Paras kesämuisto on vuodelta 2010, juuri kun Suomeen saapui sadekausi, niin matkattiin mieheni kanssa häämatkalle turkkiin ja voi luoja miten lämmin siellä oli heinäkuussa! En kyllä ikinä unohda sitä matkaa<3
    Fanny-91@windowslive.com

    VastaaPoista
  19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  20. kyllä ne on kaikki mökkireissut kesäisin.

    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
  21. Viime kesä oli erityinen: Päättyi peruskoulu ja pääsin pois ahdistavasta yläasteesta. Rankat 3vuotta opiskelua palkittiin, kun pääsi vain lomalle! Kesän kohokohta oli tietenki se, kun sain tiedon, että pääsin opiskelemaan Oulaisiin, kokiksi. Yksi haaveistani oli täyttyny. Edessä oli uusi elämä, uudet kaverit ja takana vain menneisyys.(johon kuulunut mm. kiusaamista.) (Syksyllä -13 perustin (uuden) blogin, ja keväällä -14 perustin toisen, leivontablogin.)
    niipsu@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Kesäisiä linturetkiä ei voita kerta kaikkiaan mikään.

    VastaaPoista
  23. Kyllä ne ajoittuu sinne lapsuuden kesiin mummolaan ja mökille.

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  24. mieluisin kesämuistoja on monta ,kaikki ihanat mökillä olemiset ! aamut mökin rappusilla ,kahvi kuppi kädessä!illat saunoen ja vieraiden kanssa höpisten! niitä muistoja on paljon!!!=)))
    T:Arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. pelkästään se loma ja vapaus kultaa kaikki kesä muistot!!!
    T:Judith
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Kahden vuoden takainen kesäloma oli unohtumaton, koska silloin saimme rakkaan pienen koiramme kotiin. :')<3

    irmeli.nieminen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Lapsuuden kesät isovanhempieni kanssa olivat parhaimpia. Rakkaat isovanhempani omistavat pienen kotoisan mökin. Ikävöin isavanhempieni elämäniloa ja sitä suurta kiitollisuutta ja iloa elämää ja ihmisiä kohtaan. Mökillä ollessamme sisatusteni kanssa hommaan kuului aina häärääminen perunapellolla ja marjapusikoissa. Uimapaikkaa mökin vieressä ei ollut, mutta se ei haitannut meitä. Heitimme tikkataulua, pelasimme jalkapalloa, leikimme piilosta, nautimme herkuista ja saunoimme. Tekisin mitä vain, että saisin nuo ajat takaisin... ♥

    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Paras kesämuistoni on viime vuodelta, kun viimein sain oman pikkunyyttini ja teimme takapihalle kauan haaveillun piknikin ensimmäistä kertaa yhdessä. En malttanut muuta kuin katsella mieheni sylissä nukkuvaa tuhisijaa. Olin lämmin päivä ja loikoilimme viltillä omenapuun varjossa. Silloin oli onni läsnä :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  29. En voisi sanoa, että tämä olisi paras kesämuisto mutta yksi parhaimmista!

    Lähdettiin kaverin kanssa aluksi ihan vain ajelulle, ja päätettiin sitten bensa-asemalla istuessamme että lähdetään isovanhempieni mökille kun kerran se oli vapaana. Matkan aikana nautittiin hyvästä musiikista, lämpimästä ilta-auringosta ja kaikki oli silloin niin hyvin. Perille päästyämme oli jo hämärää sekä hieman viileää, mutta eipä se haitannut vaan hyppäsimme laiturilta vaatteet päällä veteen. Loppuilta meni takan edessä istuen ja jutellen ties mistä. Aamulla löydettiin tarpeelliset aineet sämpylöitä varten ja saatiin syödä tuoretta leipää luonnon helmassa. ♥

    loljokutitta@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Kesä 2011 oli mielestäni paras kesä! Yo-kokeet olivat takana, elämä edessä vaikkei ollut mitään hajua tulevasta! Ihanan luottavaista ja positiivista, ja rakkauttakin oli ilmassa! ;) sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Kylläpä ne parhaat kesämuistot liittyy lomaan, aurinkoon, mökkeilyyn ja hyvään seuraan :)

    pe-tsi(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Parhaat kesämuistot kääntyy lapsuuden puoleen, se tunne kun ala-asteelta lauantai aamuna Suvi-virren saattelemana kukkamekko päällä lähdettiin isovanhempien kanssa kirjaimellisesti kesälaitumelle nauttimaan lomasta, auringosta ja kesästä. Silloin kesällä oli erityisen suuri merkitys ja se tuntui kestävän äärimmäisen kauan♥ Nykyään kesän muistoihin tallentuu ulkomaanmatkat, pikku lomareissut, aurinko ja lämpö sekä rakkaat ihmiset ♥
    Reeta Pulkkinen, reeta.pulkkinen@hotmail.com :)

    VastaaPoista
  33. Kesämuistoja kun alkaa miettimään niin ehdottomasti lapsuuden kesät ja etenkin juhannukset! Koko perhe koolla, ulkosaunaa ja valvomista ja perinteinen limsakori joka vuosi <3
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Oi ihania kesämuistoja on niiin paljon! Tulee mieleen sekä lapsuusmuistoja, että nuoruusmuistoja. Lapsuudessa koko kesä oli aikaa vaan temmeltää ja olla. Herättiin aamulla veljen kanssa katsomaan summeria, aurinko paistoi ja loppupäivä juostiinkin pihalla leikkien ja pelaillen. Sitten kun täysi-ikäisyys koitti tuli hellekesät kavereiden kanssa nauraen, piknikeillen ja terassilla istuskellen. Kesä aika tuntui aina niin vapauttavalta, koska ajatusten ei tarvinnut olla koulussa. Ehkä parhaimmat muistot liittyvätkin rentoiluun ja helteestä nauttimiseen. Kesällä kaikki ihmiset tuntuvat olevan niin hyvällä tuulella, että väkisinkin itsekin kävelee ulkona hymy korvissa :)

    s-posti: johanna--r@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Muistan sen kun rakkaan serkkuni kanssa pyöräiltiin kesällä ainakin kahtena päivänä viikossa mummulaan. Siellä suunniteltiin näytelmää, ommeltiin jotakin, syötiin jäätelöä, kiipeiltiin ulkorivin ikkunasta sisään, tehtiin pihatöitä, vaikka mitä siis. Mummun kanssa tehtiin myös pitkiä pyöräretkiä! :)
    Mielessä nyt on kuitenkin se, kun jonain kesänä aamulla satoi kaatamalla. Mummulaan piti kuitenkin päästä! Poljimme sitten sateessa sinne, ja perillä olimme aivan märkiä. Kuitenkin saimme kuivat vaatteet, herkkuja ja illalla kyydin kotiin. <3
    Tänä kesänä minulla onkin 7 kanaa hoidettavana siellä päin, mutta kesälomaa odotellessa!

    -olivia

    E-mail: olivia.peltonen@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Minun mieluisin kesämuistoni on viime kesältä. Olin juuri päässyt kesätöistä kaupasta ja tarkoituksena oli lähteä sinä päivänä ystäväni kanssa mökille rentoutumaan. Hän tuli kauppaan ja ostettiin yhdessä kaikki tarvittavat herkut ja limsat. Lähdin hyvillä mielin viettämään lomaa, kun kaupasta henkilökunta antoi hyvää ja innostavaa palautetta! Minä kipaisin kotiin pakkaamaan kimpsut ja kampsut matkaan ja tavaroiden kulkuneuvoksi päätyi valtava musta matkalaukku (en niinku yhtään pienempää löytynyt :D). Ystäväni tuli minua vastaan ja siitä alkoi piiitkä matka kohti Marjaniemen mökkiä! Mökille oli matkaa noin 9 km, pyörillä kulkien kera suuren matkalaukun, jonka minä köytin pyörän perään laahustamaan, sillä olihan laukussa pienet pyörät alla. Hyvin pienet :'D. Matkalla oli paljon ylä-ja alamäkeä ja oli kuuma kesäpäivä! Reissun kohokohta oli kun meidät ohitti pyöräilevä nainen, jolla oli kunnon pyöräily-varusteet (ilmeisesti ammattilainen). Nainen ohitti meidät ja sanoi katsoessaan samalla perässä laahustavaa matkalaukkua: "Kulkeehan se noinki!". Naurahdimme ja jatkoimme matkaa aina perille asti. Pyöräily nainen oli ollut kauan ennen meitä kohteessa ja oli jo lähdössä pois kun me tulimme (hidasta pyöräily oli painavan matkalaukun kanssa, ei voi muuta sanoa!). Mökillä vietettiin ihana rentoutumisloma, valokuvaten ja rannalla löhöillen!

    Hyvää kesää kaikille!

    anna-tiuhti@hotmail.fi

    VastaaPoista
  37. Yksi parhaista kesämuistoistani on vuoden-88 uimareissut. Koko viikon oli hirveä helle ja käytiin joka päivä koko perheen kanssa uimarannalla, eväät matkaan ja menoksi. Kiireetöntä aikaa sisarusten kanssa, eihän sitä parempaa voi ollakaan.
    marialuok(at)gmail.com

    VastaaPoista
  38. Joka kesän ensimmäiset makkarat. Sinapin ja perunasalaatin kera.
    tohtori.krabola@gmail.com

    VastaaPoista
  39. vuoden 2011 kesä oli parhain tähän mennessä! Häät oli alkukesästä ja lomailtiin paljon sinä kesänä. Vietettiin aikaa mökkeillen ja ystävien seurassa.
    elina_myllykoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Parhaita on niin kovin monia, mutta yhdistän aina tuoksen tapahtumaan. Kesän alussa kun ensimmäiset nurmikot leikataan ja tulee se ihana tuoksu. Mieleen tulvahtaa muisto, kun väkäsin ensimmäisen Brita kakun mansikoilla. Joka piti vielä viedä anoppikokelaalle tuliaisena ensimmäisellä "näyttö" vierailulla. Kaikki meni britakakun suhteen kuin unelma, perille päästiin ja nousin autosta kakun kanssa. Appikokelas ajeli juuri nurmikkoa päältä ajettavalla leikkurilla, ja aattelin oikasta pienen pätkän nurmikon kautta. En kuullut varoitusta piilokuopasta, vaan astuin siihen ja kakku lendi kaaressa nurmikolla. Jonka päältä appikokelassa vielä ajoi leikkurilla....
    Mietinkin, että Brita kakun tekeminen meni liian hyvin ;)

    VastaaPoista
  41. Mieluisimmat muistot liittyy lapsuuteen, ihana meren tuoksu, oltiinpa sitten uimassa tai mattolaiturilla pesemässä mattoja, on niin vahvasti jäänyt mieleen mattojen pesureissut mattolaiturilla, mäntysuovan tuoksu, veden liplatus ja eväät tietenkin mukana.

    VastaaPoista
  42. Kivoin kesämuistoni on se kun joka kesä syömme mummulan läheisellä jäätelökioskilla jäätelöä ja nautimme ihanasta säästä sekä koko perheen yhteiset matkat Kreikkaan. ��
    ~heidi (heidi.taivassalo99@gmail.com)

    VastaaPoista
  43. Aurinkoinen päivä kotipihan apilanurmella Pekka Töpöhäntä -kirjojen kanssa, äidin piparkakut ja mehupullo eväinä!

    VastaaPoista
  44. Olin kahden veljeni kanssa isovanhempien hoidossa mökillä saaressa sillä aikaa kun vanhempamme olivat "hakemassa" meille uutta vauvaa. Näin kun isäni lähestyi veneellä rantaa ja hieman myöhemmin kuulin, että olimme saaneet pikkuveljen. Voi sitä tunteiden ristiriitaisuutta. Menin rantakalliolle tirauttamaan kyyneleen. Olin niin toivonut pikkusiskoa, mutta samalla olin onnellinen, että olin saanut uuden veljen.

    Outi I.

    VastaaPoista
  45. Onpa kiva arvonta :) Ilolla mukaan!

    Parhaita kesämuistoja ovat lapsuuden huolettomat kesät ja kesälomat perheen kanssa kesämökillä, huvipuistoissa ja risteilyllä!

    lasalmihe@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Mieleen tulee kesä 2011, kun poikaystävän kanssa olimme yhdessä kesälomareissulla, ensimmäistä kertaa. Naantalin auringon alla tajusin ilta-auringon laskiessa, että kuinka mä tätä "poikaa" rakastan :) Se oli ihana hetki nauttia kesäillasta! Nyt olemme kihloissa.
    -l-

    VastaaPoista
  47. Pitänee sanoa varmaankin lapsuuden kiireettömät kesät. Mitään mullistavaa ei tapahtunut, olipahan yksinkertaisesti mukavaa. Ihan vain kotipihalla oli kiva leikkiä, ja mummolassakin pääsi käymään vaikka joka päivä. Molemmat mummoni asuivat ihan lähellä! Useimpien lasten tavoin nautin toki jäätelöstä ja uimisesta. Paikallinen uimala oli kovassa huudossa, mutta mökkirannassa uiminen oli kuitenkin parasta! Mato-onkiminen oli hauskaa myös, tosin joskus juuri ne madot (ja useimmiten kalatkin) olivat piilossa...
    Rakkaus järviin on ajan kanssa vain kasvanut, en oikeastaan tiedä rentouttavampaa ympäristöä.

    VastaaPoista
  48. Paras kesämuisto on ilman muuta viiem vuoden kesältä, jolloin vietimme hääpäiväämme <3 sää oli täydellinen, kaikki ihanat ihmiset paikan päällä, ruoka loistavaa ja juhlatila meren äärellä ja tietenki se sulhanen oli komia <3

    Mia
    naimisiin1@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Parhaita kesämuistojani on kesä 80-luvun puolivlissä. Olimme serkkujen kanssa jotain 10-vuotiaita ja touhua mökillä riitti. Äiti teki meille kuviosahalla pyssyt ja leikittiin olevamme mummolan koiran henkivartijoita, koira oli muka suuri elokuvastara (vähän kuin Lassie) ja me koristeltiin sen koppikin sisäpuolelta mummon kukkapurkista nypityillä kukkasilla. Taisi siinä olla koiralla ihmettelemistä. Kun nälkä yllätti saatiin käydä kasvimaalta syömässä herneitä ja porkkanoita ja olipa mökillä myös sellainen kesäauto, jolla saatiin huristella pellonlaitaa ihan keskenämme. Isä toki vahti näköetäisyydellä ettei homma karkaa hurjasteluksi. Eipä ollut mitään mihin törmätä :D Ei taitaisi enää nykyaikana hellitä moiseen lapsille lupaa. Ja sadepäivän sattuessa köllöttelimme mökin parvella lukemassa ja kuuntelemassa kun sade ropisi kattoon rattoisasti. Jotenkin juuri tuo kesä on jäänyt mieleen sellaisena "onnen kesänä" kun olo oli huoleton ja joka nurkan takana odotti seikkailu.

    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  50. Mieluisimmat kesämuistot on ajalta kun lapset olivat pieniä. Koko perheen kanssa käytiin marjassa yhdessä, jokaisella oma kupponen, mihin kerätä marjoja. Pienimillä meni marjat suuhun, mutta napottivat tyytyväisinä marjamättäällä. Ja eväät tietenkin aina syötiin myöskin, sehän oli reissun kohokohta.
    -Janttara
    janttarainen(AT)luukku.com

    VastaaPoista
  51. Omat kesähäät tietenkin, joen varressa, kun aamu jo alkoi sarastaa ja taivaanrannassa siinsi kaunis iltarusko. Tunnelma oli kohdallaan
    nellakos(at)gmail.com
    -Nellukka-

    VastaaPoista
  52. Mieluisin kesämuisto on kun sai viettää lapsuuden kesiä kesämökillä. Sekä nykyisen avomiehen kanssa vietetty ensinmäinen "rakkauden kesä" :)
    sanna.vainikainen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  53. Hei, nimeni on Nira. Olin suhteessa Andersonin kanssa vuosia, mutta hän erosi minusta. Yritin kaikkeni saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa. Halusin todella hänet takaisin, koska rakastan häntä. Anoin häntä kaikella, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani ystävälleni, ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä loitsunvalvojaan, joka voisi auttaa minua loitsussa palauttamaan hänet. Vaikka en koskaan uskonut loitsuihin, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä. Joten lähetin sähköpostin loitsunkirjoittajalle, ja hän vakuutti minulle, että kaikki olisi hyvin kolmen päivän kuluttua ja exäni palaisi luokseni. Yllättäen se tapahtui toisena päivänä noin klo 16. Exäni soitti minulle, pyysi anteeksi kaikkea ja sanoi haluavansa minut takaisin, koska hän rakasti minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja palasin hänen luokseen. Aloimme taas asua onnellisesti yhdessä. Lupasin kaikille tuntemilleni, joilla on parisuhdeongelmia, että ohjaan heidät sen ainoan todellisen ja voimakkaan loitsuntekijän puoleen, joka auttoi minua ongelmassani. Jos tarvitset hänen apuaan, voit lähettää hänelle sähköpostia osoitteeseen babawalewiseman01@gmail.com. Hän tarjoaa erilaisia loitsuja, kuten rakkausloitsuja, kadonneiden rakkausloitsuja, avioeroloitsuja, avioliittoloitsuja, sitomisloitsuja, katkaisuloitsuja, rakkaansa karkottamista menneisyydestä, ylennysloitsuja, tyytyväisyysloitsuja ja parannuskeinoja kaikkiin sairauksiin, joista kärsit. Ota yhteyttä häneen saadaksesi kestävän ratkaisun kaikkiin mahdollisiin ongelmiin.
    kautta babawalewiseman01@gmail.com WhatsApp +2348136951551 viber +2348136951551

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!