torstai 16. elokuuta 2012

Merirosvosynttärit vol. 2

 
Laitan tähän postaukseen nyt kuvia sieltä täältä, vaikka kuvat eivät leipomuksiin liitykään. Inspiraatiokuvia ehkä jollekulle vastaavalla teemalla juhlia suunnittelevalle ainakin, jos ei muuta. :) Leipomukset tulevat sitten omina postauksinaan, kunhan vain ehdin nuo postaukset tekemään.

Kutsuissa olimme toivoneet piraattihenkistä pukeutumista ja olimmekin todella yllättyneitä, miten lähestulkoon kaikki olivat "pukukoodia" noudattaneet! Olisi hienoa laittaa kuvia myös paljon vaivaa nähneistä merirosvovieraistamme, mutta koska lähes kaikki kuvat ovat kasvokuvia, en viitsi niitä laittaa.
 
Tykkään lähettää ihan paperikutsut, vaikka aina niiden kanssa kiire tuleekin. Askartelut on tehty etsyn kautta mieleiset pdf-tiedostot tilaamalla ja tulostamalla ne sitten itse. Merirosvotarvikkeita saatiin pojan kerhon kautta lainaan, joten kaikkea ei sentään tarvinnut hankkia itse.


Heliumpallot olivat alkuun koristeluina (eivät tosin katossa näin, vaan nipuissa yhdessä punaisten tähtipallojen kanssa) ja lopuksi lapsivieraat saivat pallon muistoksi.
Koristeluina oli viirejä ja viipperöitä. Pöydissä oli mustat pöytäliinat, jotka tosin näyttivät ihan jätesäkeiltä (tilasin liinat ebaysta, eikä myyntikuva ihan vastannut todellisuutta..).Lapsille oli vielä ongintaa, palkintoina kynä ja vihko, aiheeseen sopien tietysti.


Suuren suuri kiitos vielä kaikille juhlissa olleille! Vaikka jälleen kerran totesimme, että ensi vuonna sitten on tarjolla vain jäätelöä ja karjalanpiirakoita, sen verran nuo juhlavalmistelut aina tuppaavat stressaamaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!