tiistai 18. joulukuuta 2012

Jouluarvonta vol. 2

 
Vaikka täällä yksi arvonta ehtikin juuri olla, niin mikäs sen mukavampaa kun laittaa toinen arvonta pystyyn ihan vaikka joulun kunniaksi! Tästä joku  saa mukavan joululahjan ihan vain itselleen. :)
 
Arvontayhteistyöhön pyysi mukaan Zalando, jolla on myynnissä myös keittiötarvikkeita. Nettikauppana kyseinen putiikki on tuttu, mutta en ollut huomannut aiemmin, että siellä myydään vaatteiden lisäksi muutakin. Harmi kun kuvia ei pysty laittamaan suoraan tänne, mutta tässä olisi linkkeinä muutama joululahjatoive, jotka olisivat tervetulleita omaankin keittiöön. Ainakin  kakkuvati, sokeripurkki tai tarjotin miellyttivät omaa silmää kovasti. Olisin löytänyt kyllä vaikka mitä muutakin, sillä keittiötarvikkeilla on joku ihmeellinen taipumus löytää tiensä meidän muutenkin ahtaisiin kaappeihin. ;) Arvontavoittona on siis 40 euron lahjakortti Zalandolle, ja voittaja voi ostaa sillä mitä tahansa kyseisestä nettikaupasta.
 
Jos ei ole käynyt jo selville, niin tässä kodissa rakastetaan joulua: sen tuoksuja, makuja, rauhaa, yhdessäoloa, edeltävää hössöstystä ja aattoillan kiireettömyyttä, lasten riemua ja aikuisten iloa. Kävin viikonloppuna itse laulamassa (tai enemmäkin kuuntelemassa) kauneimpia joululauluja ja eilen vuorossa oli sitten Juha Tapion joulukonsertti. Takuuvarmaa joulufiiliksen nostatusta siis! Kysyisinkin, että mikä teille on se joulufiiliksen tuoja? Mikä on joulussa parasta? Toki jos ei ole jouluihmisiä, niin voi kertoa vaikka, että miksi joulu on vain päivä muiden joukossa. ;)
 
Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Kommentointi tapahtuu näin: paina postauksen lopussa olevaa Leave a reply -linkkiä. Täytä ainakin nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi kommenttikentän lisäksi. Yhteystiedottomat viestit eivät osallistu arvontaan! Osallistumisaikaa on aatonaattoon, eli sunnuntaihin 23.12. klo 12.00 asti. Arvon palkinnon vielä samana päivänä ja laitan tietoa voittajalle pikimmiten. Tasapuolisesti arpaonnea!

31 kommenttia:

 1. Joulufiiliksen tuo kaikki se perinteinen, joka jäljittelee mahdollisimman paljon omia lapsuuden jouluja. Eli koti joulukuosiin, aaton ohjelma alkaen joulurauhan julistuksesta haudoilla käymiseen, joulusaunaan ja ateriaan sekä lahjojen jako, mutta tärkeimpänä kuitenkin yhdessäolo läheisten kanssa ja kaikilla hyvä mieli.

  VastaaPoista
 2. Joulumielen tuo joulukuusen koristelu, lasten odottavat ilmeet, joulusauna ja yhdessä olo.. Jos lapsia ei olisi niin jouluakaan ei varmaan juhlittaisi. mutta lasten myötä meillekkin saapuu ihana joulu :)

  VastaaPoista
 3. Joulun tekee rakkaat ihmiset, hyvä ruoka, joulun sanoma ja tunnelma :)

  VastaaPoista
 4. Joulukuusi ja lahjapaketit saavat ainakin viimestään joulufiiliksen päälle.. Kynttilät glögi ja piparit jo aikaisemminkin.. Mutta parasta joulussa ehdottomasti on ruoka!! :)

  VastaaPoista
 5. Jouluun liittyy niin paljon kaikenlaista. Kaikenlaista touhua, jouluun valmistautumista, leipomista, siivoamista, salaisuuksia....se tunnelma... Joulujuhlat, Joulun sanomaa unohtamatta, rakkaiden läheisten kanssa oleminen.
  Tunnelmallista Joulun odotusta!!

  VastaaPoista
 6. Joulufiiliksen tuo hyvä ruoka, jouluinen musiikki ja kaikki tärkeät ihmiset ympärillä :)

  VastaaPoista
 7. Joulumieli tulee monenlaisista asioista: kynttilöiden valosta, joululauluista, glögistä, pipareistä, suklaasta, myyjäisistä, rauhoittumisesta. Joulun pyhiä en osaisi viettää ilman läheisten seuraa. Olen perinteisen joulun ystävä! :)

  VastaaPoista
 8. Mulla joulufiilis syntyy jo pelkän hyvän musiikin ja kynttilöiden voimalla. Tietysti siihen myös olennaisesti kuuluu kuusen tuoksu, ihanat jouluruoat ja tärkeimpänä perheen kiireetön yhdessäolo.

  VastaaPoista
 9. Joulun tuo oma perhe, kauniisti koristeltu (ja siivottu) koti, hyvä ruoka, joulun tuoksut, kynttilät, joulusauna, tietenkään lastenohjelmia unohtamatta!
  Jouluaamu on aina pakko aloittaa katsomalla edes yksi lastenohjelma! :)
  Ja kyllähän siihen aattoiltaan kuuluu myös hyvä punaviini ja herkulliset juustot! :)

  VastaaPoista
 10. Joulun tunnelman tuo yhdessä olo (kaikkein tärkeintä), kynttilät, pehmeä taustamusiikki, hyvä ruoka ja kaikkien noiden yhteissumma. Mielestäni jouluna täytyy rauhoittua ja muistaa myös joulun sanoma ja merkitys.

  VastaaPoista
 11. Jouluaattona tunnelma tulee riisipuuron tuoksusta ja joulurauhan julistuksesta. Tai siis, siitä se lähtee liikkeelle. Ennen joulua tunnelmaa tuovat joulukuusen koristelu, seinälle ripustetut joulukortit ja piparit.

  VastaaPoista
 12. Kyllä se joulufiilis tulee joulun valmistelusta yhdessä lasten kanssa. Leipomisesta, joulukoristeista, askartelusta... Unohtamatta sitä yhdessäoloa :)

  VastaaPoista
 13. Minulle joulufiiliksen luo perheen kanssa yhdessäolo, koristeltu koti ja jokavuotinen perinteemme, eli joulurahan julistuksen katsominen.

  VastaaPoista
 14. Joulumielen tuo kuusi ja koristeltu koti! Ja tietysti joulutortut glögin kera. :)

  VastaaPoista
 15. Yhdessäolo perheen kanssa on ehdottomasti parasta! Toki siihen kuuluu myös superhyvät jouluruoat :) Pidän paljon jouluajan tunnelmasta kynttilöineen ja muine valoineen.

  VastaaPoista
 16. Joulufiilikset tuo ennen kaikkea lumi. Joulussa parasta on kiireettömyys ja perheen kanssa ajanvietto.

  VastaaPoista
 17. Joulun tunnelman virittää 23. päivän illan kauneimmat joululaulut kirkossa, kuusen koristelu 23. ja 24. päivän välisenä yönä ja jouluaaton taika. Perinteenä on ollut, että vien naapureille joulukortit aatto aamuna, siitä tunnistaa joulun. Jouluun kuuluu kynttilät, kuusen tuoksu ja yhdessä olo sekä hyvät jouluruuat, eritoten laatikot ja kinkku. Jouluisen tunnelman takaa myös valkea joulu.

  VastaaPoista
 18. Joulutunnelmaa tuo jo odotus ja lahjojen miettiminen. Kaikkein ihaninta on päästä viettämään kiireetöntä ja tunnelmallista joulua rauhassa perheen kanssa. Pidän myös lumesta ja pimeydestä, niistä tulee joulun tunnelma.

  VastaaPoista
 19. Joulufiiliksen tuo ne perinteiset (tutut ja turvalliset?) kuviot eli joulukuusi lähimetsästä, puun koristelu (lapset koristelee), riisipuuron keitto, jouluista musiikkia, kukkien, piparien ja glögin tuoksu...

  Mukana arvonnassa (raksanne ät gmail com)!

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 20. Miulle joulufiiliksen tuo jouluksi leipominen ja ruoan laittaminen. On mukava hössöttää keittiössä ja viedä tuliaisia lapsuudenkotiin ja valmistella loput ruoat siellä. Katsoa perheen kanssa jouluaattona Lumikko telkkarista, käydä joulusaunassa, herkutella ja lopulta yöllä istua kuusenloisteessa lukien ja marmeladikuulia napsien. Tänä vuonna vain joulufiilis on totaalisen kadoksissa henkilökohtaisista syistä, mutta jospa se sieltä vielä kerkeää tulla. Ja pitää toivoa, että rakkaus maistuu sinapissa ja muissa tänään tekemissäni asioissa, vaikka sielu ja ajatus ei täysillä mukana ollutkaan.

  VastaaPoista
 21. [...] Osallistumisaikaa arvontaan on vielä muutama päivä, laittakaa siis halutessanne kommenttia tänne! [...]

  VastaaPoista
 22. Joulu mielen tuo joululaulut,lahjojen ostaminen,joulukorttien saaminen ja lähettäminen. Lähempänä joulua kodin siivous,leipominen,joulun laitto! Ihanaa aikaa :)

  VastaaPoista
 23. Joulufiilis alkaa jo marraskuussa, mutta se jotenkin saa huippunsa kun aatonaattona kuusi tuodaan sisälle ja siihen hartaudella asetellaan valot. Aattona joulurauhanjulistuksen katsominen telkkarista, sauna ja yhdessä olo. Tärkeinpänä se joulun sanoma. Siitä on joulu tehty.

  VastaaPoista
 24. Joulufiiliksen saa aikaan tosi helposti,se tulee pikkuhiljaa marraskuussa ja joulukuu fiilistellään kokonaan.Iso porukka ruokapöydän ympärillä on joulun kunkku.

  pikke

  VastaaPoista
 25. Joulufiiliksen täällä saa aikaan kaikenlainen pieni puuhastelu ennen joulua, kuten korttien askartelu, lahjojen miettiminen, leipominen ja herkkujen maistelu etukäteen. Kun joulu sitten viimein koittaa, ei se ole mitään ilman yhdessäoloa, kuusta ja kinkkua :) Näistä on minun jouluni tehty. Ja hirrrmuisesta määrästä itsetehtyjä herkkuja tietysti ;)

  VastaaPoista
 26. Tämä joulu on ollut erilainen, koska lapset ovat jo vanhempia. Esikoinen odottaa joulua, vaikka ei taidakaan tarkkaan tietää, mikä se on. Viime jouluna kun oli kuitenkin sen verran pieni.. Yhdessä on leivottu, askarreltu, siivottu ja haettu kuusi metsästä. Ilman lapsia joulu ei tuntuisi yhtä ihanalta juhlalta. Ja täytyy myöntää, että lumi ja pakkanenkin kuuluvat ehdottomasti jouluun!

  VastaaPoista
 27. Tämä joulu onkin erilainen - reilun kuukauden ikäinen esikoisemme tuo paljon rakkautta koko sukuumme. 24.12 aamulla herätessä on kaunista nähdä ikkunasta valkea joulu ja nauttia kuumasta aamukahvista. Joulu on yhdessä olon aikaa ja on ihana rauhoittua herkullisten ruokien äärelle rakkaiden läheisten kanssa. <3

  VastaaPoista
 28. Joulutunnelmaa tuovat joulradion kuuntelu jo kuun alusta alkaen ja pikkuhiljaa kuun aikana joulusiivous, lahjojen hankinta ja koristelu. Yhdessäolo läheisten kanssa tuo sen lopullisen silauksen jouluun ja on siinä myös se paras osa.

  VastaaPoista
 29. Joulutunnelman luo perinteet. Piparin tuoksu, joululaulut, rauhallinen tunnelma, joulusauna ja yhdessäolo kera jouluisten tarjoilujen :)

  VastaaPoista
 30. Tunnelma, odotus, lasten ilo, läheiset, kynttilät, tuoksut, hiljainen lumisade
  jne...

  VastaaPoista
 31. Mulle joulufiiliksen tuo kynttilät, rauhallisuus ja musiikki :) Sekä muiden perheenjäsenten ilo. Saa nähdä miten käy, kun olen aamupäivän töissä tänä jouluna, kerkeääkö fiilis nousemaan? Uskon niin :3
  [email protected]

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!