sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hääpäivän kakku

 
Meillä juhlistettiin kolmatta hääpäivää kuluneella viikolla. Siinä missä minä sain ravintolailtaa ja reissua Robbie Williamsin keikalle elokuussa, niin vastapuolelle tein tämän kakun. ;) Tasapuolista siis! No, vaihdatin keittiöön myös hanan :D
 
Väreinä kakussa ovat valkoinen, ruskea ja kulta, ihan niin kuin meidän häissäkin aikanaan. Sisällä sitten hennon vaaleanpunainen täyte, joten imelyyskiintiö on nyt varmasti täytetty! ;) Halusin kokeilla noita pursotuksia kun en ole sellaisia tehnyt oikeastaan yhtään. Siihen nähden olen kyllä ihan tyytyväinen, vaikkei jälki ihan tasaista olekaan.
 
Kakku on pieni, 18 cm vuokaan tehty. Kakussa on pohjana pakastimesta löytynyt suklaakakkupohjan jämä ja täytteeseen laitoin kermaa, kuningatar-rahkaa, vadelmahilloa ja vähän tummaa suklaata rouheena. Ja vähän sokeria sekä liivatetta. Kerman määrä oli 4 dl, mutta kaikki muut on sitten hätäpäissään  purkeista lusikoitu. Mutta oli muuten hyvää!
 

2 kommenttia:

  1. Onnittelut. Teit tosi tyylikkään kakun:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Omaankin silmään tuo oli tosi mieleinen, ja hyvä esimerkki siitä, ettei koristelu aina vie kauheasti aikaa/ tarvitse monenlaisia tarvikkeita ja muotteja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!