perjantai 20. syyskuuta 2013

Kohta Koko Suomi leipoo, niin minäkin!


Eiköhän se ole aika vihdoin tulla ulos kaapista tämän suhteen, kun Maikkarin netissäkin tämä blogi on mainittu. Kaverit ja tuttavat toki jo tietävät, mutta ilmiannan itseni nyt täällä blogissakin. Olen siis yksi noista kahdestatoista kilpailijasta, jotka aloittavat leipomistaipaleensa ensi viikolla Koko Suomi leipoo -ohjelmassa. Hirvittää, jännittää, kauhistuttaa; fiilis vaihtelee päivän mukaan. Kesällä ensimmäiset mainokset - ja oman pärstäni- nähtyäni, teki mieli perua koko homma, mutta se oli jo vähän myöhäistä. :D

Blogissa olen aiemmin pysytellyt aivan tarkoituksella anonyyminä ja kasvottomana, mutta nyt se ei enää ole samalla tavalla mahdollista. Mielenkiinnolla odotan, miltä kaikki televisiossa näyttää, ja varmasti jotakin tulen täällä blogissakin kommentoimaan. Jo tämän postauksen julkaiseminen kauhistuttaa, sillä se tekee tästä jälleen astetta todellisempaa. 

Odottaako teistä moni ohjelman alkamista? Vai tuleeko erilaisia ruokaohjelmia jo liikaakin?

17 kommenttia:

 1. Minä odotan ohjelman alkamista kovasti! Eikä ruokaohjelmia ole liikaa :D ja mielestäni on ihanaa jännätä tuttujen bloggareiden puolesta :)
  Onnea sulle kisaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt tuntuu siltä, ettei itse kykene katsomaan ohjelmaa muuta kuin käsien lomasta kauhistellen, mutta ehkä myöhemmin tallennettuja jaksoja kykenee katsomaan jo eri silmällä ;)

   Poista
 2. Leivonta- ja ruokaohjelmia ei voi koskaan olla liikaa! :D Toivottavasti muistan vaan avata telkkarin siihen aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leivontaohjelmia, ainakaan kotimaisia, ei juuri ole televisiossa näkynyt, ruokaohjelmia sen sijaan on useampia. Itse olen ollut huono seuraamaan näitä, mutta nyt katson uudella silmällä kaikkea mahdollista, kun nyt pystyy vähän paremmin samaistumaan kilpailijoiden fiilikseen :)

   Poista
 3. Paljon onnea kisaan. Mahtavaa että ruudussa näkyy bloggari jota seuraa säännöllisesti. Innolla odotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Saa nähdä miltä oma puuhastelu telkkarissa näyttää!

   Poista
 4. Mahtavaa kun pari tuttua bloggaria osallistuu kisaan! Onnea koitokseen! :) Seuraan kyllä tätä ohjelmaa ja olen odottanut innolla. Ei koskasn liikaa tällaista telkkarista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hauska huomata, miten moni meistä kilpailijoista tänään laittoi blogiinsa tästä juttua. Huikeita tyyppejä kyllä kaikki!

   Poista
 5. Nyt kun seuraamani bloggari on tv-ohjelmassa, niin kiinnostuin välittömästi siitä täysillä! Kiva, että olet yksi rohkeista, älä ole liian kriittinen itseäsi kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kriittisyys onkin varmaan se tyyli, jolla ohjelmaa tai lähinnä omia suorituksiaan katsoo. :) Yritän muistaa olla armollinen itsellenikin :) Tällä hetkellä olo ei tunnu kovin rohkealta, jännittää nimittäin valtavasti!

   Poista
 6. Jee, kiva kun tuttuja bloggareita mukana!:) Onnea kisaan!:) Minäkin odotan innolla ohjelman alkamista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täälläkin odotetaan huomista, tosin enemmän kauhunsekaisin tuntein ;)

   Poista
 7. Onpa hauskaa kun bloggaajia on mukana ohjelmassa! Jotenkin odotan nyt vielä enemmän sen alkua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen monta bloggaajaa meitä kyllä on, nopeasti laskettuna tällä hetkellä 8 kilpailijalla on blogi :)

   Poista
 8. Haa, bongasin tutun naaman (tai parikin) kisasta ja tulin heti kurkkaamaan, josko asiasta on jo puhetta täällä.

  Hienoa, tuli heti lisää intoa seurata ohjelmaa. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin mielenkiinnolla odotan, minkälaiselta ohjelma näyttää telkkarista katsottuna. :)

   Poista
 9. Aivan uskomattoman hyviltä näyttivät ne choricopiiraat. Nam!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!