tiistai 4. helmikuuta 2014

Oktonautti-kakku Kwasi-kissalla
Lasten kakut ovat kyllä kivoja tehdä! Pienen pojan juhliin toivottiin kaksi erilaista kakkua Oktonautit-teemalla ja tässä niistä ensimmäinen. Hahmoksi toivottiin Kwasia, eli tuota kissan oloista kaveria. Toinen kakku menikin Kapteeni Valkosen kuvalla, se tulossa tänne myöhemmin.

Pahoittelen pitkää päivitystaukoa. Se johtuu ihan siitä, että olen opetusharjoittelussa ja päivät täyttyvät kummasti tuntien suunnittelusta, pitämisestä ja muista koulujutuista. Instagram-seuraajat ovat varmasti nähneet, että kakkuja valmistuu kyllä, mutta blogiin asti niiden kulkeutuminen onkin sitten hitaampaa. :)

Blogin sivupalkista löytyy nyt myös Instagramin ja Pinterestin kuvafeedit. Kun vain ehdin, lisään pinnausnappulan vielä jokaisen kuvan päälle, niin te Pinterestin käyttäjät saatte siitä helposti pinnattua kuvanne.

Blogipäivitystä odottavat muuten ainakin yksi tissikakku, Hello Kitty -kakku, muutama kastekakku ym. ym., joten ei täällä ihan kokonaan meno sentään hiljene. ;) Myös leivontajuttuja on tulossa, ainakin ystävänpäivää silmällä pitäen. 

2 kommenttia:

  1. Tä ois meillä niin rakastettu kakku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Lapset kyllä yleensä ovat kovinkin kiintyneitä tiettyihin hahmoihin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!