keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kastekakku haikaralla

Vauvan kastejuhlaan toivottiin kakkua, jossa olisi haikara vauvaa pitelemässä. En kyllä tiedä, mikä laji tämä leveänokkainen haikara sitten on, kenties ankan sukulainen ennemmin ;) Melkoisen haastava tehtävä tuollainen linnunokka, ja suosiolla jätin sen vähän turhankin leveäksi. Olisi se kapeampikin varmaan kiinni pysynyt. Nokka on tuettu alapuolelta cocktailtikulla päähän kiinni. 


Olen palannut kolmen kotona (ja opiskeluiden sekä kesätöiden parissa) vietetyn vuoden jälkeen takaisin omaan leipätyöhöni ja voi, miten vauhdilla päivät nyt menevät! Tuntuu, ettei iltaisin ehdi tekemään muuta kuin ruokkimaan lapset ja raivaamaan suurimman kaaoksen. Tätä se vissiin on suurimmalla osalla lapsiperheistä, mutta itselläni kyllä on jonkinlaisia sopeutumisvaikeuksia tähän perusarkeen. Ehkä se tästä pikkuhiljaa, ja samalla jos löytyisi aikaa päivittää blogiakin enemmän. Kakkuja teen edelleen kyllä ja paljon reseptejäkin on tulollaan kyllä.

Toivottavasti teidän kesänne sujuu mukavissa merkeissä! Ehkä se aurinkokin pilkahtaa viimeistään heinäkuun saapuessa. ;)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!