sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Vilauksia tulevastaNyt saa jo paljastaa sen, mitä tuleman pitää! Eli Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uudistuu. Uudesta Indiedays Inspiration -palvelusta voi samoilta sivuilta löytää 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia, sisällön laajetessa nyt myös ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin.

Indiedays sivuston kehitys on loppusuoralla, ja nyt voit sinäkin päästä tutustumaan sivustoon. Muistathan kuitenkin, että sivustoa vielä kehitetään lopulliseen muotoonsa! Esimerkiksi oman blogini esittely on vielä laittamatta, sivuilta löytyvä on joku malliversio. Jos haluat päästä tutustumaan sivustoon ennen kuin se aukeaa virallisesti, mene sivulle http://indiedays.com/showroom/inspiration/  ja syötä sähköpostiosoitteesi. Saat ensi viikon alkupuolella linkin ja tunnukset tutustumista varten.

 
Tässä blogissa tämä muutos ei näy juurikaan: blogini pysyy samassa osoitteessa itsenäisenä blogina kuten tähänkin asti. Myöskään mainos- tai markkinointiyhteistyötä ei tule näkymään. Suurin muutos taitaa olla se, että nyt blogiini voi löytää entistä useampi ihminen ja samoin myös itse löytää helpommin uusia blogeja.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kivalta palvelulta, tällaista olenkin kaipaillut blogien seurantaa. Ja ihanaa että olet päässyt tuonne mukaan, kuulut ehdottomasti mun suosikkeihin! :) Iloista sunnuntaita, Pauliina

    VastaaPoista
  2. Munkin mielestä tuo on kiva juttu, hyviä blogeja on paljon mutta niitä on toisinaan vaikea löytää. Josko tuota kautta löytyisi uusia tuttavuuksia. Ja kiitos, aloittelevaa bloggaria tuo lämmittää kovasti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!