maanantai 12. marraskuuta 2012

Pikapizzat

 
Näissä ei erityistä leivontataitoa vaadita, mutta ovat sen verran hyviä ja helppoja tehdä, joten laitan "reseptin" nyt tännekin. Santa Marialta on tullut tex mex -henkisiä pizzatuotteita, taisi olla ainakin pizzatortillaa, tomaattikastiketta ja pizzan päälle laitettavaa kastiketta. Ajatuksena oli kokeilla näitä tuotteita, mutta meidän lähikaupat eivät ole erityisen tunnettuja uutuuksien ottamisesta tuotevalikoimiinsa, joten omat pizzat on tehty samalla ajatuksella tarvikkeita soveltaen.
 
Kannattaa koota pizzat niin, että laittaa juuston jo täytteiden alle, niin täytteet pääsevät oikeuksiinsa kun eivät jää juuston alle piiloon. Nämä ovat nopeita tehdä isommallekin joukolle tarjottavaksi ja makujakin on helppo vaihdella.
 
Tortillalättyjä
Salsaa
Maustamattomia kanasuikaleita
Fajitas- tms. maustetta kanasuikaleille
Mozzarellaa
Tomaattia
Salaattia
Salaatinkastiketta

Paista kanasuikaleet, mausta haluamallasi tavalla. Levitä tortillalätyille salsaa. Laita päälle juusto, kanasuikaleet, viipaloitu tomaatti ja mitä ikinä nyt haluatkaan pitsaasi laittaa. Paista 250 asteessa uunin ylätasolla muutama minuutti, niin, että juusto sulaa ja lätty saa vähän väriä.
 
Suikaloi salaattia (tai kiinankaalia), levitä sitä pizzan päälle ja laita vielä lopuksi hieman salaatinkastiketta. Ja ei kun ääntä kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!