tiistai 9. huhtikuuta 2013

"Uusi" blogi, vanhat kujeet

 
Blogissa on ollut hiukan hiljaista, sillä puuhastelut ovat tapahtuneet lähinnä tuolla "kulissien" takana, blogialustaa vaihtaessa. Vuosi sitten bloggaamaan ryhdyttyäni valitsin alustaksi wordpressin sen lukuisten ominaisuuksien vuoksi. No, ominaisuuksia varmasti olisi, mutta ehkä jollekin koodaustaitoiselle ennemmin :D Kaipasin helppokäyttöisempää ja vähemmän ahdistusta aiheuttavaa blogialustaa, sillä halusin pystyä muokkaamaan esim. ulkonäköä enemmän.

Tämä siirto tapahtui sitten paljon nopeammin kuin aluksi ajattelin, tästä ISO KIITOS eräälle avuliaalle nerolle, jonka avulla kaikki (minulle) mutkikkaat kuviot domain-siirtojen ja muiden kotkotusten kanssa saatiin järjestettyä. Blogi on silti vielä  vaiheessa, ja mikäli huomaatte jotakin virheitä, epäjohdonmukaisuuksia tms., niin ilmoittakaa ihmeessä. Blogin siirto wordpressistä siirteli osan kuvista minne sattuu, enkä ole kaikkia postauksia ehtinyt vielä käymään läpi näiden varalta. Harmittaa myös, että laskuri ja pari viimeistä kommenttia taisi jäädä wordpressin puolelle, enkä ehtinyt niitä sieltä siirtää ennen kuin pääsyni sinne loppui. Sähköpostiosoite muuttui myös, uusi löytyy sivupalkista. Vanhakin on toiminnassa vielä kuukauden verran..
 
Tervetuloa siis mukaan vanhat ja uudet tuttavuudet! Kommenttia saa edelleen jättää ja ne kovasti myös ilahduttavat. Uusitun blogin kunniaksi pystytetään piakkoin myös arvonta, joten stay tuned! Murmeliblogi löytyy nyt myös Facebookista, siellä tosin on vielä hyvin hiljaista. ;)

Lisäys 10.4. Eli kuvat (lukuunottamia muutamia alkupään kuvia) ovat siirrossa kuitenkin kadonneet, tätä selvitellään ja palautetaan kuvat mahdollisimman pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!