torstai 16. tammikuuta 2014

Koko Suomi leipoo taas - hae mukaan!Syyhyääkö jauhopeukalo, kutkuttaako ajatus leipomisesta toisia vastaan kilpailuhengessä? Jos kyllä, niin hae ihmeessä mukaan Koko Suomi leipoo -ohjelman uudelle kaudelle! Varmasti ei kaduta, sen voin luvata. Ja jos vaikka kaduttaisikin, niin eikös elämässä kannata ennemmin katua sellaisia asioita, joita on tehnyt, kuin jättänyt tekemättä. ;) Omia mietteitäni ohjelmasta voit käydä katsomassa tuon sivupalkin Koko Suomi leipoo -tunnisteen takaa.
 
En malta odottaa uutta kautta tästä ohjelmasta, sillä pääsen silloin itsekin katsomaan ohjelmaa eri silmällä ja jännittämään toisten puolesta. Olen toki katsonut muutaman jakson naapurimaa Ruotsin versiosta sekä alkuperäisestä Koko Britannia leipoo (The Great British Bake Off) -ohjelmasta, mutta onhan se erilaista katsoa oman maan leipureita kilpailun tohinassa.
 
Hae siis mukaan täällä, kun taas minä jään jännittämään, ketä kaikkia on mukana seuraavalla kaudella! 

9 kommenttia:

 1. Tekisi niin kovaa mieli osallistua, mutta oon liian hidas leipomaan...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eihän sitä mitään menetä vaikka hakisikin mukaan.. ;)

   Poista
 2. Kiva kun ohjelma alkaa taas! Sitä oli kyllä mukava seurata, katsoin usein uusinnatkin jos vaan aikatauluun muuten sopi. Itse en aio hakea (en uskalla!!), mutta eiköhän Suomesta löydy kuitenkin innokkaita ja rohkeita leipureita tähän mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin odotan ohjelmaa innolla. Voin uskoa, millaiset fiilikset tälläkin kertaa kilpailijoilla on. :)

   Poista
 3. Ihanaa kun ohjelma alkaa jälleen! Itse en taida uskaltautua mukaan kameroiden takia. Ja yleensä, jos joudun kelloa vastaan leipomaan, jauhot ja sokerit lentelee ympäriinsä eli sählään kaiken lahjakkaasti. Hienoahan se olisi saada kokemusta tuollaisesta ja testata miten itse pärjäisi tilanteessa ja mitä kokeneet ammattilaiset sanoisivat leipomuksistani. Mutta kyllä se oman naaman näkeminen telkkarissa taitaa pelottaa liikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ajatellut hakuvaiheessa kameroita tai tv:ssä näkymistä lainkaan, koska en uskonut että minua valitaan mukaan. Myöhemmin sitten toki hirvittikin, mutta itse kuvauksissa kamerat eivät kyllä vaivanneet yhtään. (Ehkäpä jos olisin muistanut niiden olemassaolon, ei nyt tarvitsisi katsoa itsestään erinäisiä parsapätkiä... ;) )

   Poista
 4. Mikä tossa kisassa on palkintona?Sekö vaan et on suomen paras leipuri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palkintoasioissa ja muissakin kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä tuotantoyhtiöön. :)

   Poista
 5. Koko suomi leipoo fani15. marraskuuta 2015 klo 21.19

  Millon tuo koko ohjelma alkaa siis tuo kolmas kausi?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!