perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuosi 2013


valoviikkojen ilotulitus

Vuoden 2012 lopussa kun kirjoitin viimeistä blogipostausta, meinasin kirjoittaa, että en uskalla toivoa seuraavasta vuodesta parempaa, koska silloinenkin vuosi oli ollut niin ihana. Samoin ajattelen nyt: vuosi 2013 piti sisällään toinen toistaan ihanampia juttuja, ja vaikka kuinka mietin, en osaa ajatella mitään negatiivista asiaa, joka olisi kulunutta vuotta varjostanut. Olen myös hyvin optimistinen luonne, joten pyrin kääntämään huonommatkin asiat voitoksi, mutta kaikkiaan kulunut vuosi on ollut aivan mahtava! Toivonkin siis, että tästä vuodesta tulisi lähestulkoon yhtä mukava.

Olen tehnyt satoja, satoja macaronseja, kymmeniä kakkuja, leivoksia, muffinsseja ja paljon muutakin. Olen stressanut jokaikistä kakkutilausta, iloinnut tyytyväisestä juhlaväestä ja harmitellut pieniäkin epäonnistumisia. Täydellisyyteen on hyvä pyrkiä, mutta lähes aina jää jotakin jossiteltavaa.

Blogiin olen tehnyt vuoden 2013 aikana 109 postausta, eli  keskimäärin pari postausta viikossa. Yhteen postaukseen kuvaamisineen ja kirjoittamisineen menee helposti muutama tunti, tähän tietysti lisäksi itse leipominen. Olen siis käyttänyt vuodestani varmasti yhden kokonaisen kuukauden leipomiseen ja bloggaamiseen!! Tuntuu hurjalta. Ehkäpä siinä myös syy, miksi liikun liian vähän ja syön liikaa. ;) Josko tänä vuonna ehtisi tehdä vähän muutakin. ;)

Tietysti viime vuoden suurin ja tärkein kohokohta niin leivonnan saralla kuin muutenkin oli Koko Suomi leipoo -ohjelma. Tästä olenkin kirjoittanut aiemmissa postauksissa, mutta voi pojat, kun se oli jännää. Ihanaa on myös se, että se kaikki jännitys on ohi, ja jäljellä ovat ihanat muistot ja ystävät tuolta reissulta. Onpahan muisteltavaa keinutuolivuosille!

Tänä vuonna, ainakin vielä keväällä, blogini jatkuu ennallaan (tosin ulkomuotoon on tulossa kaivattuja muutoksia). Syksyn kuviot ovat vielä auki: palaanko jo töihin, jatkanko opintovapaata vai mitä teen. Graduakin pitäisi syksyllä aloittaa, ja sen haluaisin saada rivakasti tehtyä. Mutta siis ainakin vuoden alkupuoli kuluu näissä samoissa, herkullisissa merkeissä! Tämä viikko on ollutkin niin täynnä leipomista, kakkuja ja juhlimista, että en ole blogiinkaan juuri ehtinyt. Huomenna on luvassa rakkaan ystävän häät ja kummipojan kastejuhla, joten juhlahumussa kuluu tämäkin viikonloppu!

Oikein ihanaa vuotta 2014 teille lukijani!

Ilotulituskuvat olen kuvannut Tampereella Valoviikkojen avajaisista.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!