torstai 27. helmikuuta 2014

Heppakakku suklaamassalla

Kuusi vuotta täyttävän tytön syntymäpäiville toivottiin kakkua harrastusten hengessä. Tytön harrastuksista valitsin teemaksi sitten hevoset ja tällainen heppakakku ruskean ja pinkin sävyillä siitä sitten syntyi. Kakkupohjat ovat mehevän suklaiset ja täytteenä oli marjamousse. Mehevät suklaapohjat ovat siitäkin kivoja, että niitä ei tarvitse kostuttaa vaan ovat pehmeitä ja maukkaita jo itsessään.

Kakussa on päällä suklaamassa, Satin icen valmis sellainen. Kokeilin kyllä itsekin tehdä massaa tummasta suklaasta ja glukoosisiirapista, mutta jostain syystä sain aikaiseksi vain kovan levyn, jota ei ollut toivoakaan kaulia. Piti kokeilla käyttää massaa mikron kautta mutta se jäi sitten tekemättä ja lopulta massa päätyi roskikseen.. Onko kenellekään käynyt samoin? Massa oli siis huoneenlämmössä, mutta silti veti ihan kivikovaksi.

Instagram-seuraajat ovatkin saattaneet huomata, että piipahdin viime viikonloppuna Kööpenhaminassa. Ihana, ihana kaupunki, eikä vähiten kaikkien niiden herkkujen vuoksi, mitä sieltä löytyi! Kuvasin siellä lähinnä puhelimella, joten jos puhelinkuvat ovat riittävän hyviä, voisin tehdä pienen vinkkipostauksen Köpiksen herkkukohteista ja antaa pari ravintolavinkkiäkin. Menisin sinne kyllä koska tahansa uudestaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!