maanantai 10. helmikuuta 2014

Oktonautti-kakku ja Kapteeni ValkonenTässä vihdoin se toinen Oktonautti-kakku. Googlen kuvahaku on kyllä hyvä ystävä aina silloin, kun tekee näitä hahmoja, joiden ulkonäköä ei tarkkaan muista. Ja jos suomenkieliset kuvat eivät riitä niin kieltä vaihtamalla saa kyllä vaikka mitä ideoita!

On muuten jännä juttu, kun leivottavaa on niin paljon, ettei ehdi enää "oikeasti" leipomaan, eli tekemään itselle tai kokeilemaan uusia juttuja. Alkuvuosi on ollut melkoista kakkutehtailua (kuten IG-seuraajat ovat saattaneet huomata), mutta elän toivossa, että kohta vähän helpottaa. Ideoita olisi muihin leivonnaisiin vaikka kuinka, mutta nämä kakkuiluviikonloput ovat verottaneet intoa leipoa viikolla. Luvassa kuitenkin herkullisia laskiaispullia ja jotakin kivaa myös ystävänpäiväksi. :)

P.S. Vedän huhtikuussa aikuinen-lapsi cupcakes-kurssia Valkeakoski-opistolla, Kangasalla tosin. Mikäli moinen kiinnostaa, käy ihmeessä ilmoittautumassa mukaan opiston sivuilla! Kurssilla leivomme yhdessä muutamia erilaisia muffinsseja, teemme koristeita ja kuorrutuksia. Takuuvarmaa herkuttelua luvassa siis!


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!