keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hello Kitty -kakku ja esimakua Agricola-leivoksesta
Pienen tytön kakkuun pääsi tällä kertaa Hello Kitty. Toiveissa oli vaaleanpunaista ja oikein tyttömäistä, joten koristeeksi tein helmet alareunaan sekä kukkasia. Pohjana taisi olla keksi- ja suklaakakkupohjat ja täytteenä tuorejuustokreemi.


Sitten yksi jännä juttu: suunnittelen parhaillaan leivosta Mikael Agricolan elämäntyön kunniaksi. Suunnittelutyö on parhaillaan vauhdissa (tai pikemminkin aivan todella vaiheessa), mutta lopputuloksen näette kuitenkin jo piakkoin. Samassa puuhassa ovat myös muutamat muut bloggaajat, ja virallisen Agricola-leivoksen saattekin valita sitten te lukijat! Laitan myöhemmin lisätietoa äänestyksestä ja leivoksesta, kunhan viralliset kilpailusivut aukeavat. Hyväntekeväisyyden vuoksi lähdin tähän mukaan, sillä myöhemmin tulot voittajareseptistä ohjataan lukutaidon edistämiseen.

Mikäli teillä on hyviä ideoita leivoksen makumaailmaan tahi koristeluun, niin otan niitä kiitollisena vastaan. :)1 kommentti:

  1. Heippa. Vanhaan postaukseen kommentoin mutta jos sattuisit näkemään.. Miten teit helmet kakun alareunaan? Näyttää niin kivalta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!