maanantai 14. huhtikuuta 2014

Hempeä kastekakku vauvakoristeella
Tänä vuonna on tullut tehtyä näitä kaste-/ ristiäiskakkuja melkoisen monta! On ihanaa tehdä kakkua pienen ihmisen ensimmäiseen juhlaan, kun se on luonteeltaan aina niin erityislaatuinen. Tässä juuri mietin, että omien lasten nimijuhliin en ole tehnyt tällaista hempeää massakakkua ollenkaan, vaan silloin on menty juustokakkulinjalla. Onneksi nyt voi synttärijuhlissa kakkuilla sitten mielin määrin!

P.s. Blogissa on nyt hiukan uutta ilmettä, kun uusi logo löysi paikkansa bannerista. Mitäs tykkäätte? Logo ei ole omaa käsialaani, vaan taitavan kaimani tekosia. Kiitos vielä Heidi. :)

4 kommenttia:

 1. Mä olen kyttäillyt tuleeko meidän 1v kakku sun blogiin. :) Saako sua "mainostaa" omassa blogissa, jos innostun kirjoittelemaan synttäreistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehtinyt ottaa kakusta kunnon kuvia, mutta katsotaan, josko saan käsiteltyä niistä julkaisukelpoisia ;) Toki voi mainita, mistä kakku ja muut olivat peräisin. :)

   Poista
 2. Ompas kaunis kakku! :)

  Käy osallistumassa Unelmakakku-kilpailuun niin voit päästä herkuttelemaan Pariisiin!
  http://www.raminkonditoria.fi/index.php/unelmakakku/

  VastaaPoista
 3. Ihana kakku! Haluaisitko antaa tästä kakusta ohjeen miten tehdä? Meillä tytön ristiäiset niin sinne itse kakun meinasin tehdä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!