perjantai 9. marraskuuta 2012

Uutta blogimaailmassa - Blogirinki


Murmeliblogissa tapahtuu taas. Indiedays Inspiration on oma juttunsa, se ei juuri blogissa näy kuin ehkä muutamana lisäkävijänä. Olen iloinen, ettei Indiedaysin mainokset näy täällä, en jotenkin koe niiden sopivan tällaisen puolivillaisen leivontablogin imagoon vaikkakaan en mainostamista vastaan sinällään olekaan. :) Haluaisin olla itse valitsemassa sivuilla näytettävät mainokset ja niin kauan kun se ei onnistu, täytynee pysytellä pois niistä kuvioista.
 
Sain joku aika sitten kutsun uuteen konseptiin, Blogirinkiin, jota luotsaa Liemessä -ruokablogin Jenni. Mukaan on kutsuttu Suomen parhaimpia ruoka- ja leivontablogeja. Ja sitten tämä mun blogi, jostain ihmeen syystä. Eilen leivontablogit liitettiin Blogiringin sivuille ruokablogien joukkoon ja voitte vain kuvitella, kuinka hämmästynyt olin, kun näin mihin olin lähtenyt mukaan ja etenkin keiden seuraksi. Murmeliblogin kuva (karmea sellainen, toivottavasti saisin tehtyä tilalle jonkun fiksumman) on samalla sivulla esimerkiksi Pionilaakson, Kermaruusun, Pullahiiren ja Mansikkamäen kanssa. Kaikki sellaisia leivontablogien pioneereja (ainakin mun silmissä), mestarileipureita ja niitä, joilta yritän ottaa oppia ja kyetä tekemään edes jotain samansuuntaista, vaikka vastaavaan leivontataiteeseen en yltäisikään.
 
Tuntuu siis huimalta ja hirvittävältäkin nähdä oma lapsenkengissä oleva blogi ja leivontataidot samassa rintamassa noiden kakkutaitureiden kanssa. Toki olen myös iloinen kaikesta tästä: ilmeisesti jotain  on tullut tehtyä oikeinkin. Mutta tästä ei parane ylpistyä vaan ennemmin ottaa haaste vastaan ja yrittää kehittyä kakku kakulta taitavammaksi. Ja blogimaailmassa se, että kakku on hyvää ja näyttää kelvolliselta ei riitä, vaan myös kuvien pitäisi olla onnistuneita ja houkutella ihmisiä vierailemaan blogissa uudelleen. Tähän täytyisi jatkossa panostaa varmasti enemmänkin.
 
Mikä se Blogirinki sitten on? Sieltä löytää tämän hetken suosituimmat ruokablogit ja uskaltaisin väittää, että myös taitavimmat kakkutaiteilijat löytyvät nyt tuon sivun alta. Jatkossa jonkinlaisia yhteistyökuvioita voi Blogiringin kautta esiintyä, mutta niistä en vielä tiedä mitään, joten positiivisin mielin odotellaan. Blogi jatkaa kuitenkin entiseen malliin, joten suuria muutoksia ei sen suhteen ole luvassa!

2 kommenttia:

  1. Jännityksellä minäkin odotan mitä tuleman pitää..

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit, kävinkin aiemmin katselemassa sun blogia. :) Saa tosiaan nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!