perjantai 20. joulukuuta 2013

Luukku 20: Piparimisut ja muut viime joulun parhaat

piparitiramisu

Vaikka uusiakin reseptejä olisi vaikka kuinka, halusin tuoda tähän joulukalenteriin myös viime joulun suosikkini. Blogimaisuus (ja etenkin hakutoiminnon toimimattomuus) tekee resepteistä vaikeammin löydettäviä, ellei sitten selaa jokaista kategoriaa erikseen läpi. Tässäkin blogissa on jo lähes 200 postausta, joten sitä määrää ei ihan äkkiä selaile. Tässä siis yhdessä postauksessa omia suosikkejani!

Ko. postaukseen pääset painamalla ohjeen nimeä, joka näkyy tekstissä paksumpana. :)

Erityisen ihastunut olin piparimisujen helppouteen ja kauniiseen ulkonäköön, makua unohtamatta tietenkään.

kaunis leivos jouluksi

Blogini ylivoimaisesti suosituin (ja ansiosta) resepti on rocky roadit, etenkin jos sivukatselumääriin luottaa. Nämä sopivat niin jouluviemisiksi kuin omaankin kahvipöytään tehtyinä.

paras rocky road resepti

Noiden edellä olevien rocky roadien pohjalta kehittelin jouluiset rocky roadit, joiden pohjana on taivaallinen joulusuklaa.

joulusuklaa leivonnassa

Juuresrieskat löytyivätkin jo tämän vuoden kalenterista, mutta niiden innoittajana olleita lantturieskoja tein viime vuonna useamman kerran. Jos lantusta tykkää, niin nämä maistuvat varmasti!

helppo suolainen tarjottava


Ja vielä viimeisenä mokkapaloja muistuttavat pipariruudut.Ehkäpä näistä löytyisi joku uusi tuttavuus teille lukijoillekin! Oikein ihanaa viikonloppua kaikille, ja yritetään olla liikaa stressaamatta jouluvalmisteluista. ;)

10 kommenttia:

 1. Mmm, rocky roadeja.. :d Juuri tässä ajattelin tehdä niitä jouluksi, ne on aina takuuvarma hitti! Kiitos ohjeesta ja hyvää joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ne kyllä ovat, ja tuo ohjekin on niin hyvä, ettei voi olla maistumatta :) Sitä samaa sinullekin!

   Poista
 2. Kokeilimme noita pipariruutuja ja voi jestas että olikin hyviä! Veivät kielen mennessään kertakaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla! Joskus pienestä ajatuksesta syntyy hyvä resepti :)

   Poista
 3. Kaikki näyttävät aivan äärettömän hyvältä. :)

  VastaaPoista
 4. Mutta miten pääsen näiden ohjeisiin :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ohjeiden nimet ovat linkkejä, joista pääsee postaukseen. Harmi vaan, että linkit eivät erotu tekstistä, mutta hiirellä jos liikuttaa päältä niin näkee ainakin. Muutan ne vielä tänään isoiksi kirjaimiksi, kun muuten linkkejä ei tahdo huomata. :)

   Poista
  2. Kävin nyt boldaamassa nyt tekstit. Jostain syystä en pysty niitä linkkejä alleviivaamaan, koska minulla tuolla tekstieditorissa teksti on muka alleviivattu, mutta se ei täällä blogissa vain näy.

   Poista
 5. eka vierailulla blogissasi ja nuo piparimisut ehdottomasti heti kokeiluun, ihanat leivokset :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!